moshu75 Postat Ianuarie 24, 2021 Share Postat Ianuarie 24, 2021 salut.a schimbat cineva vizorul pentru nivel lichid de frana de la pompa de frana sau ambreiaj?gasesc pe net ca sunt cam universale vizoarele....18mm. tot ce am gasit sunt la firme care vand piese pentru ATV uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu75 Postat Ianuarie 24, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 5 ore, GoodKat a spus: Am schimbat eu, vizor din China, nu scapa lichid, totul ok dupa cateva luni. multumesc pentru raspuns.am comandat si eu,tot china.sper sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu_bau Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 La 24.01.2021 la 20:45, moshu75 a spus: multumesc pentru raspuns.am comandat si eu,tot china.sper sa fie ok cum l-ati cautat.....si pe ce site ati gasit? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 Dacă nu-i pe grabă, vin direct din ceaina, pe alese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu75 Postat Februarie 18, 2021 Autor Share Postat Februarie 18, 2021 De la SHR le am luat si eu. Sunt ok vizoarele. Trebuie putina atentie la montaj. Am dat EU cateva detalii pe topicul de restaurare Magna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate