Craciun Ioan Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Salut tuturora am luat un Burgman 250 din 2002 ,și întrebarea este dacă ma poate ajuta careva cu o carte tehnica sau un link de unde pot descarca va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Hello, trebuia sa iti iei de ala de mers pe podea. Manual pentru ala de merge pe tavan nu cred ca gasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Acum 2 ore, Taz Asg a spus: Hello, trebuia sa iti iei de ala de mers pe podea. Manual pentru ala de merge pe tavan nu cred ca gasim Nu e de tavan, e varianta pentru Australia şi Noua Zeelandă, mai informează-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate