Craciun Ioan Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 Buna sunt posesor de curând a unui Burgman AN 250 DIN 2003 și as avea nevoie de o carte în format pdf sau un link de unde se poate descarca dacă știe careva, nu știu nimica cum sa umblu la el. NICI CUM SA SCHIMB BECUL LA FRANA căi ars etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 Nu vei gasi manualul online, am cautat si eu mult timp, pana la urma am ajuns sa cumpar manualul de la Heynes. Nu am timpul necesar sa il scanez si sa il urc, dar pana atunci zi-mi ce nevoie ai ca sa fac poze si sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Ioan Postat Februarie 18, 2021 Autor Share Postat Februarie 18, 2021 Cum demontez cat de cat sa schimb becul de frana spate și filtru aer ,sincer multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 19, 2021 Share Postat Februarie 19, 2021 Colegu' esti sigur ca e din 2003, ca in manual am pana in 2002, si, pe net scrie ca in 2002 au incetat productia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stamate1986 Postat Martie 5, 2021 Share Postat Martie 5, 2021 si eu tot din 2003 am... aceeasi generatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate