Sari la conținut

Pandy

Super Membru
  • Număr conținut

    755
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pandy

  1. Intreaba-l si pe Florin Ganea (pe fb). Este mecanic de Piaggio, in special MP3. Dar poate te ajuta.
  2. Revin la vanzare manusile moto Rev’it FGS182 marime L, luate de la un coleg si cu care nu am reusit sa ma adaptez. Ma deranjeaza finut, dar suficient, la drum lung, la degetul aratator. Pret: 150 lei Locatie: Bucuresti Contact: aici sau mesaj privat
  3. Ce sume aveti voi acolo? E peste 150 lei de roata pe oriunde te uiti. Iar ca sa beneficiezi de garantie, trebuie montat la service autorizat, in 2022 am platit 253 lei pentru anvelopa spate.
  4. In acest moment mi-e teama sa si zic ca eu am Optimate 4.
  5. Da, de la aia am luat descrierea. Prostia de hartie cu instructiuni a venit in ceha/poloneza; o limba grea. Nici macar instructiunile nu exista. Corect ce zice colegul, este vorba de impermeabilitatea supratentei, adica a invelisului exterior Eu am o teama si suplimentar, sub camera (tenta) pun o folie de la ikea. Sa fiu sigur ca nu perforez podeaua cu cacaturi neobservate la montare. Se vede si in poza din interior. Initial l-am luat cand faceam ture de cicloturism, chiar daca era mult mai greu, dar voiam o antecamera in care sa pot baga bicicleta cu roata scoasa. La nevoie. Nu am ajuns sa il folosesc vreodata in scopul acela.
  6. Cortul este in stare impecabila, a fost folosit doar la 3 iesiri cu motorul si nu il mai folosesc de mai bine de 1 an, nu se intrevede vreo sansa de folosire asa ca am decis sa il vand. Cateva caracteristici: Pinguin Storm 2: - cort tip tunel - tenta impermeabilă și folia de sol impermeabile (10000mm si 3000mm) - două intrări - montaj simplu și rapid - vestibul mare (180x155cm) - pentru 2 persoane - cusături lipite - 3 orificii de aerisire cu protecție împotriva scurgerilor - se poate monta separat fără dormitor greutate fără dormitor: 2,6 kg sau 3.7 kg in intregime - trei bețe - 17x țăruși Locatie: Bucuresti Pret: 450 lei Contact: aici sau mesaj privat
  7. Salut. Incearca intai cu suruburile. Eu la cele 2 modele avute, 1999-2001, nu am intalnit garnitura. https://www.partzilla.com/catalog/suzuki/scooters/2008/burgman-400-an400/muffler 09106-08151 Asta ar trebui sa fie surubul. Evident, poti lua si ceva similar din magazinele de bricolaj si pui saiba, dar ma sigur ceva dedicat. La modele vechi surubul venea simplu, fara saiba. 071300630B Vezi daca nu te ajuta baietii cu service-uri de prin zona sa iti trimite 2 suruburi amarate.
  8. E cineva pe aici care are nevoie de niste piese de Burgman editia 1999? Ma gandesc sa mai fac loc prin subsol si sa lichidez la preturi de beri. Am un cadru, fara acte, carene interne, carene laterale (zona spate), un far, radiator si inca cateva elemente din zona fetei, pompa frana, cric si ce mi-oi mai aminti.
  9. Foarte bine gandit, nu face nimic cu florile… Transferat, Iulian P.
  10. Un forumist care pastra viata in multe topicuri si care te ajuta daca aveai nevoie. Sa-i fie tarana usoara. Propun retragerea topicului nud in cinstea lui. L-a pastrat si infrumusetat mereu.
  11. Cum o sa il vedem pe colegul nostru in viitorul apropiat. a2KnONZ_460svh265.mp4
  12. Greu de spus. De pe o Astra model mai vechi. Dar e irelevant, acelasi model era dotat si cu 5 si cu 4 prezoane in functie de tari. Vezi ca intr-una din poze exista detaliile necesare privind distanta dintre prezoane. Cauta si tu mai departe.
  13. Donez 4 jante plus cauciucuri (eterne) cu urmatoarele caracteristici. Stare, folosibile. Locatie: Bucuresti, zona Piata Progresul Contact: aici sau mesaj privat
  14. Umerase din lemn de la ikea. Tine geaca cu tot cu vesta airbag peste.
  15. Pandy

    Accidente 2024

    Eu chiar vreau sa vad o analiza concreta a acestor speculatii. Din filmare nu pot sa imi dau seama.
  16. De ce nu o bagi putin inclinata sau cu ghidonul putin mutat stanga-dreapta astfel incat sa intre fara batai de cap?
  17. Am un incalzitor de genul de 5kW. Il folosesc cand merg offcamping pe vreme racoaroasa (0 grade noaptea). Reglat la minim a consumat aproape jumatate de rezervor (undeva la 2.5L in 8 ore de functionare) pentru incalzirea unei masini. La fel cum zicea si colegul mai sus, nu te astepta la valorile alea ale consumului.
  18. Bune idei, multumesc. Habar nu aveam de existenta acelor sprayuri. Acum ma aflu in etapa de analizare daca o sa renteze investitia in compresor sau sa iau sprayuri din cand in cand.
  19. Facand curat prin casa si ajungand si la unele electrocasnice, am descoperit ca in calculator si in amplificator praful sta cuminte si e cu greu perturbat. Mai folosisem varianta curatarii cu o pensula si alcool izopropilic, dar sunt unele locuri greu accesibile. Exista vreun compresor de aer care sa nu aiba dimensiunile acele uriase, dar totusi sa il scoata cu o presiune suficienta pentru a curata? Pentru ca daca ar fi sa iau, trebuie sa ii gasesc un loc in casa. Nu am spatiu de depozitare pentru cele mari.
  20. Pandy

    Accidente 2023

    https://m.digi24.ro/stiri/accident-grav-in-bucuresti-provocat-de-un-sofer-baut-si-drogat-un-motociclist-a-murit-2540331 GR77ARK, daca ajuta pe cineva
×
×
  • Creează nouă...