Adyp Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Asa cum spune titlul, ofer pentru motocicletele BMW diagnoza, update de soft, deblochez 299+, resetari service, conversie soft pentru semnale LED. Folosesc aceeasi scula cu a dealerilor BMW, originala. Preturile sunt de amortizare a investitiei in mare, nu visez la imbogatire, si depind de cumulul de operatiuni. Nu fac tuning sau rescrieri ECU cu alte harti decat cu cele originale BMW. De principiu, in Drumul Taberei, capatul lui 41 este locatia. Tel: 0726455944 Adi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Acum 9 minute, Adyp a spus: Drumul Taberei, capatul lui 41 41 nu mai are capu' în Ghencea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Martie 12, 2021 Autor Share Postat Martie 12, 2021 Da, momentan. Cica vor sa il mute pe Prelungire. In viziunea mea, Drumul Taberei a inclus Ghencea, comparativ cu Militari nu poti spune ca Ghencea e cartier, e o mana de blocuri. Iar eu stau cam intre Hanul Drumetului si 41, deci... pot sa zic si Dr taberei si Ghencea Tu trimite clientii cu Bemveu la mine, lasa aspectele astea de nuanta ale locatiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Acum 36 minute, Adyp a spus: Hanul Glumețului Fixed! Pssst: tester de beamveu am și eu, dar a prins praf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Martie 12, 2021 Autor Share Postat Martie 12, 2021 Desi stau de vreo 15 ani acolo, n-am intrat nici macar o data... Te cam ocolesc astia cu 3 litere... Sau se strica rar?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Nu, eu i-am cam izgonit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Acum 1 oră, Adyp a spus: .... deblochez 299+, oare la Suzuki nu se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 12, 2021 Share Postat Martie 12, 2021 Acum 13 minute, apriliacluj a spus: oare la Suzuki nu se poate? Se poate debloca doar cutia cu viteze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Martie 12, 2021 Autor Share Postat Martie 12, 2021 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: oare la Suzuki nu se poate? Nu cu ce am eu, doar la BMW pot. Acum 6 ore, john17 a spus: Se poate debloca doar cutia cu viteze! Sau asa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2021 Dupa mai bine de jumatate de an de la acest post am observat ca mi-am gresit nr de tel. o726 455 noua 55 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 944 sau 955 ce mai conteaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.