cinezicealae Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Chiar duminică am fost. Cam aglomerat dar tot am găsit loc la umbră. Vă recomand să traversați pârâul că nu e nimeni pe partea aia. N-am poze că nu fac de fel. E aglomerat duminica pentru că merge lumea la slujbă la mănăstire. Ai loc cât vrei tu să stai liniștit. Iar ca distanță, nu știu... sute de metri. Daca traversezi pârâul, stai singur... Să pui gps pe mănăstirea Robaia, nu pe localitate. Și când ajungi in Valea Valsanului, te depui cu șandramaua unde-ți convine. Vezi că nu sunt magazine, benzină etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Suna foarte bine. Maine o sa decid daca ma duc acolo sau nu, inca urmaresc vremea. Mersi pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate