george13 Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 (editat) https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1kjnoglWcFRySw25FbmhFKxJUEO8loeI3&usp=sharing La sfarsit de Iulie. Acum doi ani am fost , in Austria, Italia. Cam multe pasuri, vreo 18 , si nu am decat 16 zile. Eram hotarat spre Turcia dar poate iese treaba cu Alpii Editat Iunie 29, 2021 de george13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 (editat) 2/3 din traseu este numai legatura - pana acolo si inapoi. Parte alpina propriu-zisa ai de la Nisa pana la Salzburg. Sau invers. De la Genova pana la Menton ai numai autostrada ingusta, sa zic ca doar 2 benzi pe sens, pe creasta de munte, plina de tunele (schimbari non-stop intuneric/lumina) si curbe. Este orice, dar nu o placere. Enervanta chiar si din masina. De la Menton se schimba treaba. Cobori in altitudine, se schimba vegetatia, ai 3 benzi pe sens, francezii sunt soferi mult mai calmi si mai previzibili. Daca as avea de batut atata drum eu as care motorul pe remorca si 2/3 din drum as sta linistit la povesti cu consoarta, in pantaloni scurti si sorbind cafele. Dar asta inseamna un punct comun pentru inceputul si sfarsitul traseului. Daca te cuplezi cu inca un motociclist conduceti cu randul si ajungeti imediat in zona. Din 01 Aug vesticii incep migratia si o sa fie totul full in zonele turistice, inclusiv Alpi. Personal trag spre Alpi doar de la 1 pana la 20 Sept. Anul trecut m-a luat ninsoarea pe sus in 28 Sept si a trebuit sa anulez urmatoarele/ultimele 3 zile. Pareri, nu critica/sfaturi. Editat Iunie 29, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 salutare....sa iei in considerare ca de la Menton pana sus va trebui sa aloci minim 4 zile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iunie 29, 2021 Autor Share Postat Iunie 29, 2021 De sus in jos, multumesc . Pare dificil intradevar. Mai studiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 M-am abonat pt informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate