Jump to content

george13

Membru
 • Posts

  461
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  Carton
 • Motocicleta
  Suzuki V-strom L8
 • Numar Moto
  Nerabatabil
 • Club
  Deocamdata fara

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Simsoneta cu pedale, BMWF650GS

Recent Profile Visitors

1,016 profile views

george13's Achievements

 1. De sus in jos, multumesc . Pare dificil intradevar. Mai studiez.
 2. https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1kjnoglWcFRySw25FbmhFKxJUEO8loeI3&usp=sharing La sfarsit de Iulie. Acum doi ani am fost , in Austria, Italia. Cam multe pasuri, vreo 18 , si nu am decat 16 zile. Eram hotarat spre Turcia dar poate iese treaba cu Alpii
 3. L-am masurat si are cam 315mm la 21 pini. Uzat e cand ajunge la 319mm. Ma gandesc, greseala poate a fost cand am folosit ulei de drujba.
 4. Ciudat cum s-au deplasat rolele. Lantul are 33000km dar cand tragi de el nu pare sa aiba joc mare.
 5. https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1VIexNipW8E_DuqCntOb7kpBoJETgye6Z&ll=34.4359874959418%2C32.85983500000002&z=4 Nu merg spre Troia sau Chanakale, Pamukkale... Am mai fost pe acolo. Sfarsit de Iulie daca vom putea.
 6. A folosit cineva coolere pentru telefon la motocicleta ? Principala problema vara la drum lung este ca se opreste incarcarea din cauza căldurii. Am vazut unele cu elemente active deracire , cred peltier.
 7. Sfarsit iunie , Kefalonia ,dar a fost foarte cald.
 8. Anul trecut am mers in Grecia din cauza Covid. Poate iese anul asta cu Turcia. Ati fost careva ?
 9. https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/travel-tips-a-z/norwegian-scenic-routes/ Am fost eu, tot 30 zile si 11250 km, in 2018. Uneste cateva din traseele din link. Mai ales partea cu fiorduri. Nu te duce doar sa atingi Nordkapp. Am trecut intr-o zi de 8 ori cu feribotul si prin vreo 40 tuneluri, cateva poduri minunate. Peisaje de vis. Incearca sa ajungi la Preikestolen, fiordul Geiranger, Lysefjord, drumul Trolilor, Atlantic road. Eu am facut o lista cu ce este de vizitat si am incercat sa merg pe drumurile din link.
 10. A avut o viata frumoasa ca motociclist . Odihneasca-se in pace.
 11. Plictisitor ca pasager.... Cred că ai și ațipit de vreo două ori...., Ofticat că dormi ți-am tras o casca în casca, sa zicem asa, trebuie sa recunosc. Și când ne-am mirat noi in Finlanda ce puțin consuma BMW-ul. Rămași în pană prostului că nu s-a aprins becul de la rezerva. Singura benzinărie era la Rovaniemi, vreo 40km. Case distantate la kilometri, și-a adus aminte un nene că are benzina într-o motocicleta și a muls vreo 2 litri.
 12. Și la alta trecere cu feribotul pentru că nu le mergea cititorul de card și-au cerut scuze și m-au invitat să merg gratis pentru că nu aveam bani decât pe card. Ulterior am schimbat la banca. In ziua aia am trecut de 8 ori cu feribotul și prin 47 tuneluri printre care și cel mai lung tunel rutier din Europa. Laerdal 24,5km.
×
×
 • Create New...