Jump to content

george13

Membru
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

About george13

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  Carton
 • Motocicleta
  Suzuki V-strom L8
 • Numar Moto
  Nerabatabil
 • Club
  Deocamdata fara

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Simsoneta cu pedale, BMWF650GS

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Plictisitor ca pasager.... Cred că ai și ațipit de vreo două ori...., Ofticat că dormi ți-am tras o casca în casca, sa zicem asa, trebuie sa recunosc. Și când ne-am mirat noi in Finlanda ce puțin consuma BMW-ul. Rămași în pană prostului că nu s-a aprins becul de la rezerva. Singura benzinărie era la Rovaniemi, vreo 40km. Case distantate la kilometri, și-a adus aminte un nene că are benzina într-o motocicleta și a muls vreo 2 litri.
 2. Și la alta trecere cu feribotul pentru că nu le mergea cititorul de card și-au cerut scuze și m-au invitat să merg gratis pentru că nu aveam bani decât pe card. Ulterior am schimbat la banca. In ziua aia am trecut de 8 ori cu feribotul și prin 47 tuneluri printre care și cel mai lung tunel rutier din Europa. Laerdal 24,5km.
 3. Filtrul aici era curățat deja. Când l-am scos ziceai că este din aluminiu.
 4. Am verificat jocul la supape. Evacuare aprox la fel la toate 0,22 , iar admisie 0,13 una , restul 0,15. Probabil că mai merg vreo 20.000km. Schimbat antigelul și bujiile.
 5. https://www.trufi.ro/solutii-depozitare-gradina/casute-gradina-magazie-unelte/casuta-magazie-metal-g101-298x303-cm.html Pare putin mai ok.
 6. Ar fi bine sa mai ai și ceva loc pe lângă pentru un raft. Studiem și varianta din lemn. Inițial mă gândeam la un schelet din profil 20x30 și tabla ondulata.
 7. Vreau un garaj pentru motocicleta și aș vrea niste păreri. Aș avea și scule și ajutor pentru a confectiona unul . Dar am văzut și gata făcute niste magazii de scule gradina. https://www.vidaxl.ro/e/8718475622000/vidaxl-sopron-de-gradina-257-x-298-x-178-cm-metal-gri Fata TVA, impozit profit, pe firma, ar fi ceva mai puțin.
 8. L-am confectionat singur. Un temporizator digital cu afisaj si o electrovalva, bineinteles chinezesti ca pe aici nu am gasit.
 9. Eu am cu temporizare si buton de oprire. Daca vreau sa stau cu motorul pornit, nici o problema. Este incomod sa schimb setarile pentru ca dispozitivul este sun sa. Totusi ma gandesc sa adaug un buton la indemana sa suntez totul si sa dau ulei suplimentar pe ploaie sau off.
 10. Maine se pare ca sunt sanse de ploaie mai mici decat Duminica. Capidava pe drumuri ocolitoare
 11. Toti depasim viteza legala iar cand ai accident ti-o asumi. Sa fie testati toti soferii si cei care nu vad motociclistul la peste 100km/h in oras sa li se ia permisul, nu ? Tirul nu va vira niciodata daca tot vin motociclisti cu mult peste viteza legala. Doar ne dam cu parerea .
 12. Sau 60 lei pe DN1. Singura problema este ca s-ar putea sa-i placa si ursului, daca obisnuiesti sa mergi cu cortul. Anul asta , in Grecia, in ultima noapte am uitat-o pe motor si a facut-o praf un caine.
×
×
 • Create New...