Angel27 Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Salut! Dupa ce motorul meu a ramas fara ulei, cuzinetii s-au cam facut praf iar ambielajul e si el putin atins. Acum nu stiu cum sa procedez. Am gasit cuzineti noi care sunt pe culori (7 la numar) iar arborele ar trebui si el rectificat putin. Cum sa procedez ca sa nu iau cuzineti aiurea? Mai am un ambielaj care nu este atins la "sunci" dar are biela defecta. Sa iau "suncile" de la celalalt si sa le pun pe al meu care are biela buna? sau sa il rectific? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 nu cumpara cuzineti, trebuie sa gasesti un atelier care sa faca reparatia , pana acum cativa ani nu se puteau rectifica vilbrochenele moto dar am auzit ca exista cel putin un atelier in ro cu masinariile necesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 15, 2021 Share Postat Iulie 15, 2021 Acum 17 ore, einstein1984 a spus: strungarie auto baneasa? apogeul tehnicii romanesti ... nici masina de tuns iarba nu i-as lasa s-o repare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate