m72story Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Dragi Tovarăși și Pretini! Consiliu Executiv Participativ (CEP) vă învită în prima joi a fiiecărei luni (calendaristice) la o întâlnire de taină . Ca primă întâlnire am propus Club Quntic pe data de 5 august ora 18.00. De preferat este ca participantul să fie însoțit de motocicleta cu tematica întrevederii. Scopul este unul cât se poate de simplu: schimbul de idei, de experiență și informații în privința utilizării și întrețimerii motoarelor. Ca și pe drum fiecare plătește cât consumă. Tinem aprope! VID-20210709-WA0007.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 3, 2021 Autor Share Postat August 3, 2021 Până în acest moment și-au confirmat participarea : - Vlad ionescu- MT 10 - Lupu Dan - MT10 - Nae Decu -M72+remocă - subsemnatul- M72 Din ceea ce am vazut în programul clubului Quatic în acea seara au concert, asadar sper ca motocicletele sa suscite interesul petercaretilor pentru poze si infromatii. Se mai adauga listei si Dan IMS- cu un Nipru ”militarizat” Vreau sa mentionez ca nu doresc sa inventez apa calda, doar incerc sa reinvii ceea ce se facea nu cu mult timp in urma la Arc. Din ceea ce vad in domeniu lucrurile se intampla rar, oamenii sunt din ce in ce mai putini, practic din generatia noua nu am vazut ca ar exista interes deosebit , asta zic cu indulgenta dar mai precis obeserv un dezinteres. Traditia orala nu mai exista pentru ca la intalnirile (putine oricum) oamenii nu mai vin sau vin greu, acum VIP-urile sunt postacii de pe teava care va spun sincer ca din ceea ce am observat sunt cam prea mult atenti la camera de filmat si prea putin atenti la cuplul de strangere (asta in cazul in care stiu ce este aia) Tine de noi sa facem cunoscute aceste motociclete, istoria si traditia care a fost(si a fost) altfel nu vom avea cui sa le dam mai departe....doar ebay-ului. Scuze pentru universul rasturnat Poate vreun admin vigilent face o magie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate