alexya Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 ce parere aveti despre Yamaha FZR , din 1989 , 250 cmc , 45 CP (cu motorul recent segmentat, baterie noua) la pretul de 1300 euro?una din cele mai grele decizii.....HELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 a avut un prieten un model asemanator .... vezi care e compresia si mergi cu un mecanic sau cineva care se pricepe!! In rest e un model bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 o motoreta foarte pretentionasa...4 clindrii ..per tota l250 cmc.....stiu 2 pers care au avut si s-au plans rau de tot de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 ce parere aveti despre Yamaha FZR , din 1989 , 250 cmc , 45 CP (cu motorul recent segmentat, baterie noua) la pretul de 1300 euro?una din cele mai grele decizii.....HELP sal ! nu am avut nici o data acest model de yamaha in fata mea! ce stiu despre ea este de aici: http://www.motorbikes.be/en/Yamaha/1988/FZR%20250/ dupa honda, yamaha, este pt.mine, al doilea,din top-ul fabricantilor de motociclete in ceea ce priveste raportul pret/calitate. ca si raveboy, inaintea mea, te-as sfatiu, sa te duci cu cineva care "se pricepe" sa se/te uite/uiti la ea! "cu motorul recent segmentat" daca sint segmenti originali nu-i nici o problema dar daca sint "facuti" s-ar putea sa ai unele surprize neplacute in viitorul apropiat! tinand cont ca motorul urca pina la 14500 rpm. nu cred ca vor tine mult! despre pret .... nu stiu/nu ma bag! mie daca mi-ar place (estetica), ar merge bine, nu as descoperii defecte ascunse sau camuflate, as avea certitudinea ca sint segmenti originali si as avea banii la dipozitie ... as cumpara-o. numai bine si noroc la cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexya Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 am luat-o...yupiii.... am fost cu un mecanic si mi-a dat unda verde asa ca am luat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Bravo tie !!!!Arata fain Yahama sa o conduci santos si salutari din claxon:P dupa parerea mea e ok motoru' 250cm3 nice btw :-h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate