mahony1923 Postat August 9, 2021 Share Postat August 9, 2021 Salutare,ma poate ajuta si pe mine un cunoscator cum se numeste aceasta piesa?Este de la un model enduro Yamaha yz250f 2012 si prin el vine ulei prin 3 furtune care duce la motor.Vreau sa-l inlocuiesc sau sa il repar pentru ca are o fisura si imi curge din ulei.Este din aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 9, 2021 Share Postat August 9, 2021 Radiator de ulei (oil cooler tank). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahony1923 Postat August 9, 2021 Autor Share Postat August 9, 2021 Nu apare nimic la radiator ulei pe google doar daca scriu oil cooler tank imi gaseste pe ebay.Pot sa repar acea fisura cu ceva plastelina pentru aluminiu?Multumesc pentru reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 9, 2021 Share Postat August 9, 2021 Caută după "2012 yz250f oil tank", ala nu e radiator. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 9, 2021 Share Postat August 9, 2021 (editat) Are si rol de racire, de-aia e gasit si ca "oil cooler" la cautari pe Internet. Nu stiu de plastelina, dar poate fi sudat. Am sudat eu anul trecut o baie de ulei din aluminiu, sudura a tinut impecabil, dar la atelierul unde am sudat-o era un tip care se pricepea. Editat August 9, 2021 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 10, 2021 Share Postat August 10, 2021 Se poate suda,dar atentie!!! Cu apa in interior,altfel face Poccc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate