Jump to content

Kagemusha

Super Membru
 • Posts

  1,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kingdom of Heaven
 • Carnet moto din
  plastic
 • Motocicleta
  Indian Scout
 • Numar Moto
  cifre și litere
 • Club
  Lonewolf

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Multe...
 • Interests
  Nimic...

Recent Profile Visitors

1,894 profile views

Kagemusha's Achievements

 1. Din experiența proprie: Orice service moto autorizat îți poate face asta. Duci motocicleta la cei care o vor repara, îți întocmesc devizul de reparații, îl iei și îl duci la asigurări. Baftă și nervi tari!
 2. Foarte corect! Geniul din spatele progresului Suzuki după revenire, să nu ne ferim de cuvinte. Iar eu aș merge mai departe și aș spune că, inainte de asta a fost și geniul care, după trecerea la 4T a ridicat Yamaha, care era în genunchi. În plus l-a adus și pe Rossi mai târziu.
 3. Adrenaline aveau asa ceva. @XaeL, cred că îi găsești la Motodiscount - cred că am văzut unii acolo acum un an sau doi. Din câte îmi amintesc se cam încadrează în bugetul tău.
 4. Marquez este extraterestru. Nu trebuie luat ca exemplu, este o excepție. Unul ca el se naște odată la cincizeci de ani.
 5. Foarte bine a zis atunci, doar că pe anumite circuite, mai ales pe virajele de mare viteză trasele sunt complet diferite și Quartararo chiar a dovedit că are oo și se bagă în fața ta într-o clipă dacă lași ușa deschisă. În ce mă privește, chiar dacă majoritatea de pe aici consideră Sachsenring circuit prost pentru Yamaha, mie nu-mi pare așa. Faptul că motoarele puternice nu pot lua distanță între două viraje ar fi trebuit să avantajeze Yamaha. O fi fost ceva cu anvelopele, că a tras Quarta cât a putut, dar se vedea clar că nu se putea apropia de Marquez și Oliveira.
 6. Îmi cer scuze că întrerup discuția tehnică, o să scriu ceva despre cursă. Cum ziceam înainte, și cum a zis și @PzKpfWdupă cursă, prestația lui Marquez nu a fost deloc surprinzătoare. Unul dintre circuitele sale favorite overall. Doar trei viraje de dreapta și linii drepte scurte, viteze de vârf cam la 300kmh. Astea toate l-au făcut să se simtă bine și nu i-au solicitat prea tare umărul beteag așa că a produs ceea ce se aștepta de la el. Surprinzătoare pentru mine a fost prestația jenantă a Yamaha. Nu am văzut antrenamente și calificări, dar cursa a fost rușinoasă. I-a salvat parțial Quartararo, care de fapt s-a salvat pe el. Că veni vorba de Quartararo, a făcut o cursă matură. Poate că nu e la nivelul lui Marquez, dar își vede interesul și punctează solid. I-aș da 10 numai pentru faptul că a luat-o pas cu pas după startul ratat și a obținut maximum din ce putea. Bravo lui. Oliveira, jos pălăria! Cum zicea @frigider, ar fi câștigat dacă Marquez... Prestații tot mai consistente pe circuite diferite. E un pilot de mare viitor, iar KTM nu e chiar o mizerie, așa cum spune gura lumii, iar dacă KTM e proastă, cu atât mai mult merita laude tânărul portughez. Jack, numai Florin Ion și Haralambie poate știu ce o fi în capul său. Tinde să intre în categoria Vinales. Cadrul, suspensia, electronica, distribuția maselor etc. le las pe seama colegilor celor ce-și bat capul cu ele.
 7. Poți să râzi, dar chiar așa este. Noi am obținut 5-10% (la Ducati chiar adițional la discountul oficial) doar mergând la reprezentanțe și discutând cu oamenii de acolo. Dacă cumperi ceva de EUR 3000 nu pare mare lucru, dar la peste EUR 10000 se cam schimbă treaba. Valabil și ce spune Luigi, oamenii te mai și cunosc.
 8. Decreasing braking Is performed by a continuously decreasing brake pedal pressure. In motorsport, the engine brake is rarely used for deceleration. Degressive braking can be divided into 3 phases: 1. apply a strong pressure on the brake to reduce as much speed as possible, 2. brake degressively (reduce pressure on the brake pedal) to avoid locking the wheels from the turn-in point (TIP) -> apex, 3. shift down to the ‘right’ gear. La o simplă căutare, aici. Adicătelea, tot un fel de trail-braking. Explicat mai academic.
 9. Puțin, dar nu e un capăt de țară, oricum la motocicleta aia, dacă o cumperi, e mult mai simplu de schimbat uleiul și filtrul decât la scuter. O s-o faci singur cu dotări minime, un stander sau ceva improvizat și o cratiță veche să colectezi uleiul, dacă nu ai ceva dedicat. Evident, cu condiția să ai unde.
 10. @lacroyx, o dăm în off topic. Experiența mea pe scutere e aproape de zero, dar am auzit că la SYM mentenanța este la intervale mici. Cred că @ianachim și @caracterincompatibilau postat despre asta și au ceva experiență în domeniu.
 11. Și noi, eu și copii. La Dual Motors (Yamaha), Metrotehnica (Ducati), The Bike Hub (Aprilia). Din auzite, se pare că și cei de la Honda Nord ar oferi ceva discount pentru Honda, Motorteam nu dă nimic.
 12. Mă bag și eu la un threesome!
×
×
 • Create New...