Jump to content

Kagemusha

Super Membru
 • Posts

  1,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kingdom of Heaven
 • Carnet moto din
  plastic
 • Motocicleta
  Indian Scout
 • Numar Moto
  cifre și litere
 • Club
  Lonewolf

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Multe...
 • Interests
  Nimic...

Recent Profile Visitors

2,970 profile views

Kagemusha's Achievements

 1. Salut, Gigi! Relaxează-te, forumul ăsta e plin de "doctori" care omoară pacienții, de miștocari și grețoși. Văd că ești din Timișoara, încearcă să găsești un mecanic bun acolo. Uite aici un topic deschis demult de Raul, unde poți găsi ce cauți dacă ai răbdare să îl răsfoiești. Sau eventual aici, un topic dedicat cu service-uri în zonă. Succes!
 2. Actualizare: Iau în considerare și variante de schimb cu motociclete, an de fabricație începând cu 2017: - Beta Alp 200/400, - Honda CRF 250L/300L, cu plata unor eventuale diferențe. Mulțumesc!
 3. @coposescu... Dacă îți este de folos, uite un manual de KLE 500.
 4. Gran Premio MotoGP™ Guru by Gryfyn de España Circuito de Jerez-Ángel Nieto, 28-30 aprilie Timpii, după ora României.
 5. Între cele două, pentru 90% oraș, KTM, fără discuții. Este mai ușoară, mai fâșneață, are poziția pe șa mai înaltă și mai confortabilă în trafic urban.
 6. Gran Premio Michelin® de la República Argentina 31 martie - 2 aprilie, Termas de Río Hondo Timpii, după ora României.
 7. Da, au plecat împreună cu spray-ul. Îmi pare rău. Numai bine!
 8. Grande Prémio TISSOT de Portugal 24-26 martie, Autódromo Internacional do Algarve Programul, după ora României.
 9. Bună ziua. Se donează: Raycon Everyday Earbuds: Cam patru ani vechime. Au aparținut fiului meu cel mic, care le folosea la sală și acum are altele. Stare foarte bună tehnic și estetic, durata de funcționare cel puțin două ore (le-am testat eu la sală, mai mult nu le-am folosit ca să verific durata maximă). Se încarcă prin port USB tip C. Spray reparație pană: Nou-nouț, garanție până în 2028. Venit de 8 martie odată cu mașina soției, la care s-a comandat kit roată de rezervă, din motive de old school habits. Primul venit, primul servit. Pentru transparență, doritorii se anunță aici, nu prin PM sau altceva, urmând să stabilim ulterior detaliile privind predarea la telefon sau pe WhatsApp. 0722.640.268. Predare personală în Măgurele, Ilfov sau București (când ajung eu pe acolo). Nu trimit prin curier. Dacă există doritori din provincie vă rog să găsiți pe cineva din București care să preia obiectul. Numai bine!
 10. @l.u.v, am trecut ieri chiar pe acolo unde era controlul citat de OP, mai sus este un printscreen de pe Timeline. Motocicletă cu evacuare aftermarket. Am trecut normal, fără să o duc în limitare ca oligofrenul și nu m-au oprit. Erau la control un VW Golf 4 și un miar Suzuki. Nu am ochit prea bine motocicleta dar am văzut Golful din spate și era clar oprit pentru evacuare ilegală. Păcat că nu merg cu camera pe moto, aș fi pus și un print de pe ea.
 11. Parcă a fost ieri, dar s-au scurs doi ani de când a trecut în neființă. Muzician, motociclist, ne-a lăsat mai triști și mai săraci dar a rămas pentru totdeauna aproape de noi. Odihnește-te în pace și drumuri line acolo unde ești, Adi Bărar!
 12. La o căutare după "BOSCH PBD 40 0603B07000", uite ce am găsit aici sau aici. Review-ul de la Dedeman este chiar descurajator, dar și în cele de pe eMAG sunt chestii mai puțin plăcute... Poate sare însă vreun user de pe forum cu ceva ce folosește personal și ai noroc.
×
×
 • Create New...