Jump to content

Kagemusha

Super Membru
 • Posts

  1,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kingdom of Heaven
 • Carnet moto din
  plastic
 • Motocicleta
  Indian Scout
 • Numar Moto
  cifre și litere
 • Club
  Lonewolf

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Multe...
 • Interests
  Nimic...

Recent Profile Visitors

3,414 profile views

Kagemusha's Achievements

 1. Bună ziua! Se donează scaun copil pentru bicicletă GROOVY negru, prindere pe portbagaj. Este ăsta de mai jos: https://www.decathlon.ro/p/scaun-copii-bicicleta-groovy-portbagaj-negru/_/R-p-X8746991?mc=8746991 Este în stare foarte bună, puțin prăfuit dar va fi curățat. Numai ridicare personală în Măgurele sau Domnești, ambele în Ilfov. Ca să nu încurcăm lucrurile, rog doritorii să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Numai bine!
 2. Foarte probabil. Numai că este foarte probabil și să câștige o cursă și în alte șapte să fie pe nicăieri.
 3. https://www.gpone.com/en/2024/06/07/motogp/the-first-photo-of-bagnaia-and-marquez-together-when-they-were-kids.html
 4. Mâncarea a plecat spre un pisoi care are nevoie de ea. O seară bună tuturor!
 5. Bună ziua, Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Produsele se pot ridica din Măgurele, Ilfov, sau pot trimite prin curier numai cu plata anticipată a transportului. Am postat și pe donații, dar cred că aici sunt șanse mai mari să se uite cei mai interesați. Numai bine! Bună seara! Mâncarea a plecat spre un pisoi care are nevoie de ea. Numai bine!
 6. Nu prea. În ambele situații testele au avut loc în februarie, diferența a fost de doar câteva zile, condițiile de temperatură și umiditate fiind aproape identice. Bine, nu putem cuantifica starea mentală a lui Bagnaia, eu nu sunt Dumnezeu.
 7. Scuză-mă dacă asta mă face să râd. A fost mai rapid teoretic atunci când era pe planșetă, acum it's for real. Dall'Igna a spus că modelul nou este mai rapid teoretic (sic!), sau că e mai rapid cu câteva zecimi pe tur? Ce-i drept, zecimile contează, mai ales dacă numărul lor se ridică spre opt-nouă. Uite niște date din teste, obținute de Bagnaia pe același circuit, în condiții relativ similare, cu cele două iterații în cauză: - 2023, Sepang, 1'57.969; - 2024, Sepang, 1:56.682. Teoreticul "câteva zecimi" s-a transformat miraculos în peste o secundă. Cred că nu mai e nimic de dezbătut sau argumentat după părerea mea.
 8. Așa cred și eu. Dar, pe de altă parte, ar fi omorât spectacolul. Iar câțiva useri de p-aci s-ar fi autoomorât.
 9. Și eu am avut două, iar acum am un EVO ES, toate concepute cu locașuri pentru difuzoare.
 10. Schimbă bușonul cu cel nou. Dacă ai dubii asupra antigelului și ai completat cu apă din când în când, schimbă și antigelul. Problema ar trebui să dispară. Dacă persistă, eu aș face un upgrade la ventilator sau aș renunța să merg prin oraș.
 11. Odată cu trecerea anilor începi să apreciezi orice ajutor. Nu mai vorbesc de timpul câștigat.
 12. Si eu m-am temut. Cam la același nivel, da. Și pilotează o vechitură de la începutul anului trecut, fără niciun update, în timp ce ăia cu care îl comparăm au motorete '24. Ca să putem aprecia mai exact ar trebui să piloteze pentru echipa de uzină. Altfel, la o echipă de client, chiar și pe o motocicletă latest specs se poate specula (vezi cazul Martin de la sfârșitul sezonului trecut). Acolo va fi presiune pe Marquez, toată lumea se așteaptă să câștige și s-ar putea să o dea de gard dacă forțează nesăbuit.
 13. Care e furtunul ăla, fără glume? Poți pune o poză?
×
×
 • Create New...