Jump to content

Kagemusha

Super Membru
 • Content Count

  948
 • Joined

 • Last visited

About Kagemusha

 • Rank
  Motociclist incepand de anul viitor...

Contact Methods

 • Yahoo
  frawjaz

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orientul Mijlociu
 • Carnet moto din
  N-am. Poate il iau la anu'.
 • Motocicleta
  Indian Scout
 • Numar Moto
  Cu cifre si litere.
 • Club
  Lonewolf

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mai multe...
 • Interests
  Sa fiu in viata si maine.

Recent Profile Visitors

577 profile views
 1. Da. Poți merge pe motocicletă dacă ai înălțimea ta. De fapt, poți merge pe orice motocicletă dar, dacă vrei să mergi printre mașinile staționate la semafor în orașe va trebui să alegi o motocicletă cu șaua nu mai înaltă de 790-800 mm. Baftă! http://cycle-ergo.com Aici te poți juca puțin.
 2. Nu știu în ce măsură a ajutat ploaia, dar Rea era înaintea lui Alvaro și fără să cadă Lowes.
 3. Merge lejer. N-are rost să trimit prin curier, e păcat să plătești și e păcat de timpul meu. Ori găsești pe cineva în București care vine acolo, ori o trimit la Slatina și vedem ce facem mai departe.
 4. Am vorbit. Au mai rămas: - geantă laptop Targus 15-16 inches, nefolosita. Aurelian Andreescu. Cântecele noastre, toate. O colecție cu 24 melodii românești interpretate de Dan, Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea etc. Nicolae Furdui Iancu, Cruce albă de mesteacăn, romanțe. Ștefan Hrusca, 20 ani. Vin colindătorii, colinde interpretate de Hrusca, Ducu Bertzi, Baniciu, Mircea Vintila etc. Elvis Presley, 2 CDs. The Royal Philharmonic Orchestra, most famous hits, 2 CDs. The passion of Christ, 5 CDs, Luciano Pavarotti, Royal Music College, The Hollywood Symphony Orchestra etc. Le grands de l'accordeon, 2 CDs. To all the beautiful girls, 16 romantic instrumentals. @Pandy: trimite-mi datele de contact, sau ne vedem după 3 iulie. Între timp s-au dat și altele. Valabile încă: - geantă laptop Targus 15-16 inches, nefolosita. Aurelian Andreescu. Cântecele noastre, toate. O colecție cu 24 melodii românești interpretate de Dan, Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea etc. Nicolae Furdui Iancu, Cruce albă de mesteacăn, romanțe. Ștefan Hrusca, 20 ani. Vin colindătorii, colinde interpretate de Hrusca, Ducu Bertzi, Baniciu, Mircea Vintila etc. Elvis Presley, 2 CDs. To all the beautiful girls, 16 romantic instrumentals. 
 5. Mulțumesc, Luigi. @einstein: Doamne ferește! Update: Am vorbit la service-uri, nimeni nu are chestia asta cu decontare directă. Am sunat la Omniasig și mi-a deschis un dosar iar mâine trebuie să merg la constatare. După asta merg la service. Oricum, mă îndoiesc că agentul de la asigurări are idee cam care e treaba cu motocicletele, dar sper. Dimineață m-am uitat mai atent la motoretă și am observat că a căzut și pe maneta de ambreiaj, care se mișcă ca dracu' și va trebui schimbată și ea, colierul de prindere a tobei e rupt etc.
 6. Mulțumesc! Asta nu e amiabilă, dobitocul cu mașina se schimba după cum bătea vântul: tu ai intrat în mine, nu te-am văzut, am crezut că ai trecut deja etc. I-a pus polițistul filmarea de 4 ori și tot o dădea de gard. La sfârșit îl interesa doar cum și cât de repede își poate recupera permisul. Nicio scuza, niciun regret, nicio părere de rău, cred că în idioțenia lui nici nu a realizat că putea să-mi omoare copilul. Îmi venea să mă urc pe el. De la poliție ne-a dat dovadă pentru reparații, o copie după procesul verbal și una după asigurarea vinovatului. Astăzi sun întâi la service și pe urmă la Omniasig. Mulțumesc încă o dată!
 7. Îi știu și pe unii și pe ceilalți. Ceea ce nu știu este care/dacă lucrează cu așa zisa decontare directă. Dacă nu rezolv cu Dementor încerc la United. Dacă nu pot nici cu ei o să cumpăr piesele și o fac eu și rezolv cu Omniasig. Acum m-am întors cu cel mic de la poliție. Băiatul care s-a ocupat de caz a avut nevoie de ceva timp ca să vadă înregistrările de pe camere - mulțumesc Domnului că au existat. Evident că nea arătat și nouă, căci nenea începuse să spună că de fapt el nu era vinovat. N-am cum să pun o schemă acum dar fiu-meu trecuse aproape, l-a lovit așa cum am spus în scărița și toba, dar l-a lovit cu jumătatea dreaptă a botului mașinii, se vedea foarte clar. Anyway, mâine sun la Dementor și văd ce pot face. Mulțumesc pentru răspunsuri și după ce rezolvăm revin. @Metal: Toba era deja Akrapovic... Apx 500 EUR, nu îmi amintescc foarte bine...
 8. La fel. Trimite mesaj sau scrie aici cum ne întâlnim. Numai bine!
 9. De aceea am întrebat aici. Dacă nu găsesc, o să plătesc reparația la service-ul companiei și văd mai târziu cum recuperez banii. Nu am nici cea mai mică idee cum trebuie să procedez, deoarece nimeni din familie nu a avut vreun accident în România în ultimii 20 ani.
 10. Istoria pe scurt: pe fiu-meu cel mic l-a tăvălit săptămâna trecută un idiot cu mașina care nu i-a dat prioritate. Veșnicul "nu te-am văzut". Happy end pentru cel mic - nătărăul cu mașina a reușit aproape să oprească, așa că doar l-a lovit în scărița din dreapta și tobă și l-a dărâmat, iar cel mic nu avea viteză, treaba s-a petrecut la ieșirea din giratoriu. Purta echipament etc. - nimic rupt sau alte alea. Motocicleta - scărița dreapta și toba - astea lovite de mașină, carena stânga, codița stanga și ghidonul - pe partea pe care a căzut. Reparația se va face cu RCA-ul vinovatului. Urmează intrebarea: Cunoașteți vreun service moto în București care lucreaza cu asiguratorii? Și, dacă tot am deschis topicul, ca să nu mai fac altul: ce documente sunt necesare la service/asigurator? Ar fi bine pentru toată lumea dacă ar răspunde numai cei care au trecut recent prin ceva asemănător. Nu am nevoie de linkuri și citate din legi și regulamente ci de ceea ce trebuie în viața reală. Mulțumesc anticipat și vă doresc asfalt uscat și curat!
 11. Știe tată-său, că el este cel cu mălaiu'...
 12. Cu toate că Quartararo merită felicitări, eu cred că nu termina în primii 5 dacă cei patru nu cădeau. My 2 cents... Cea mai haioasă chestie, afară de căzăturile în lanț mi s-a părut faptul că Crashlow a comis-o din nou...
×
×
 • Create New...