Sari la conținut

Kagemusha

Super Membru
 • Număr conținut

  821
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Kagemusha

 • Rang
  Motociclist incepand de anul viitor...

Metode de contact

 • Yahoo
  frawjaz

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Orientul Mijlociu
 • Carnet moto din
  N-am. Poate il iau la anu'.
 • Motocicleta
  Indian Scout
 • Numar Moto
  Cu cifre si litere.
 • Club
  Lonewolf

Informații profil

 • Motociclete detinute
  Mai multe...
 • Interests
  Sa fiu in viata si maine.

Vizitatori Recenți Profil

288 citiri profil
 1. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  Nu. Ție da? By the way, poza asta este un 2018 RSV4 RF superstock, dacă nu mă înșel. Pentru că a fost omologata poți să-i spui motor de stradă, deși nu prea le-am văzut circulând. Sunt chiar curios să știu câte au vândut. O să ne pară rău tuturor. Măcar de-am mai vedea unul dintre cei mai tineri care să concureze la 40 și să fie printre primii...
 2. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  De acord. Doar că, nu mai devreme de două luni în urmă au declarat că dacă vrea Lorenzo ceva îi vor face pe plac. Au și început deja, în testele de anul trecut. De aici ideea că dacă un pilot cere ceva util, îi fac pe plac. Probabil, zic eu, Că-l nu a știut ce să ceară. Tu vezi vreo asemănare între excrescențele alea de pe H2R sau RSV4 și winglet-urile de pe motoarele de circuit? Eu nu. Hai s-o lăsăm așa...
 3. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  Când o să văd un V4R pe stradă o să te cred. În primul rând, winglet-urile la motoarele de stradă sunt inutile pentru că nu își au rostul. Nu cred că trebuie să detaliez de ce. În al doilea rând, cel care va cumpăra V4R nu cred că o va face pentru stradă. Dar, cine sunt eu să știu?
 4. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  @Le Mertois Nu pe Panigale de stradă. @xt600 Multă lume zice asta pe aici. Cu toate acestea, în ultimii doi ani, nimeni nu a auzit/citit ca motocicleta să fie construită pe stilul lui Marquez pentru că a cerut asta sau ailaltă. Cu toți am citit despre pretențiile lui Rossi, Lorenzo sau Vinales, dar Marquez a fost mereu tăcut din acest punct de vedere. Ce vreau să spun este că speculam fără dovezi. No offense...
 5. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  Așa este. E unul din puținele sporturi cu motor în care omul e mai important decât mașina. Se alege praful și de ăsta daca ajunge ca Formula 1.
 6. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  Nu nouă, cu siguranță. Fairingurile alea nu se vor regăsi pe motoarele de stradă, cel puțin nu în viitorul apropiat.
 7. Acu' realizezi ce voiam să spun? Baftă!
 8. Kagemusha

  Angajez asistentă personală

  Vezi că iar ai greșit din prima. Eu nu dau interviu, drăgălașo, eu sunt cel care angajează. Căt despre presupunerile de la sfârșit, ai greșit și cu alea. După cum spuneam și cu alte ocazii, se pare că ești interesată doar de mătărângă, cum zice Petrică, și d-aia o vezi peste tot. De fapt, se pare că ești o greșeală a naturii. @Adrian:
 9. Kagemusha

  Vand pantaloni dama Probiker-noi

  Am intrat accidental, acum că ai updatat topicul. Dacă vrei un SSD putem vorbi după 5-10 martie cînd sunt prin țară. Am unul care stă degeaba de mai bine de un an...
 10. Kagemusha

  Angajez asistentă personală

  Pare a se încadra, dar văd că nu se înscrie la interviu . Posibil să fi găsit ceea ce căuta, vorba lu' @petre.81... Bună sugestia, da' caut altceva. Nu de păsărică duc lipsă... Oarecum. Scuze, boss, da' și "munca" e pe măsură. N-am Audi barosane. P-aici fițele sunt d-alea adevărate, Audi și "benveu" au săracii. Iar bani, d-ăia au și țiganii, nu?
 11. Kagemusha

  Angajez asistentă personală

  Te interesează? Poți aplica, e deschis pentru toate. Mai ales dacă ești încă în căutarea chestiei la care face mereu referire Petrică în dialogurile pline de gingășie pe care le purtați. @busu: Veorica e agramată.
 12. Nu că m-ar interesa, dar cred că ar fi bine să pui și niște măsuri pentru ce ai de vânzare. Spor la vânzare!
 13. Kagemusha

  Motogp presezon 2019

  Eu cred că a vorbit chiar despre Marquez. A vrut să spună că Marquez nu a fost printre primii datorită accidentării, nu că nu a participat.
 14. Kagemusha

  Caut argat , Olanda

  Asta e tot ce poți? Slăbuță prestație, pe măsura IQ-ului...
 15. Kagemusha

  Caut argat , Olanda

  Nu e nevoie, deja te-a pedepsit Dumnezeu...
×