EquibleHat Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Salut, Este cineva din Iasi cu un Hornet sau CBR care ar fi dispus sa ne intalnim pentru a putea testa pozitia pe motor a mea? Inca nu sunt decis pe care sa o aleg pentru statura si pozitia mea. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi sunt bine venite, btw sunt incepator deci nu am sa conduc doar vreau sa vad care din ele s-ar potrivi mai bine. Va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Salut, daca nu gasesti pe cineva poti verifica aici cateva lucruri: https://cycle-ergo.com/ Recomand de asemenea sa vezi review-uri, unele prezinta pozitia pe mobre oferind detalii despre statura. Cu siguranta nu e acelasi lucru ca atunci cand te urci si poate si mergi putin pe ea, dar macar iti faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 21, 2021 Admin Share Postat August 21, 2021 Aia e doar așa, să vadă poziția, nu să vadă cum se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate