ivanica stelian Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 Ude se fac rectificari la vibrochen Kawasaki 600 in 4 pistoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 La București. Sau în alte orașe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 (editat) Acum 1 oră, ivanica stelian a spus: Ude se fac rectificari la vibrochen Kawasaki 600 in 4 pistoane. Nu ai ce sa rectifici...toleranta este in 3 sutimi,nu mai ai cuzineti sa pui daca depasesti service limit. Eventual incarcat si adus la cote...dar nu stiu unde vei face asta in RO. Editat August 22, 2021 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanica stelian Postat Septembrie 14, 2021 Autor Share Postat Septembrie 14, 2021 Am rezolvat.Am luat blocul motor de la motorul de rezerva de 500 si am pus setul de 600 cu mici modificari la biele sus la piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 Nu as trece peste ce zice Tng, dar, dacă ajuta pe cineva, în Craiova și Timișoara existau RK Motors. In Craiova, după parcul Romanescu, la bifurcatia spre Calafat, în Timișoara undeva pe la intrarea în Giroc. Nu stiu care mai este situația acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Timisoara-Dr Motor SRL. Pe Calea Martirilor(fost Girocului) Sapt trecută mi-au făcut chiulasele la un Atv.Am vrut sa-mi rectifice si vibrochenul,dar nu exista cuzineti de reparatie originali.Asa că...am comandat vibrochen nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate