ENEOS Postat Septembrie 5, 2021 Share Postat Septembrie 5, 2021 Am trecut în jurul orei 15 spre București și la o intersecție era aglomerație mare, poliție, abia în oglindă am văzut o motocicletă căzută pe partea stângă a sensului meu de mers, în afara carosabilului și în spatele unei dube... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 NU ai spus NIMIC ! Nici unde, nici alte amanunte ! TOPIC INUTIL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Banesti sau Branesti ? la Branesti stiu ca a fost un accident in urma caruia pasagerea a ramas fara doi dinti (cum naiba ?!? ) iar motociclistul are nu-s ce fractura pe la umar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 6, 2021 Autor Share Postat Septembrie 6, 2021 BRănești, fml de autok@kat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Sunt 2 Branesti in jur, unul spre NV de unde e Vlad Voiculescu si unul spre E. Nu conteaza in care din ele era accidentul, problema e intre utilizator si telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate