Adyy28 Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 Salut, sunt nou si sper ca am postat unde trebuie. Vreau sa cumpar o motocicleta electrica pe care sa pot merge cu permis B . Ce modele recomandati ? Am cautat pe internet si am gasit putine variante cu care sa pot circula pe drumurile publice , insa au viteza maxima 50km. Legal trebuie 45 km pt categ. B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 Super Soco parcă ofereau opțiunea de a fi limitate și omologate pt a fi conduse cu B, și sunt destul de motociclete. Dar și scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyy28 Postat Decembrie 31, 2021 Autor Share Postat Decembrie 31, 2021 M am uitat, intr adevar cam scumpe. Am mai gasit M3 2000w care arata a motocicleta doar ca prinde 50km ce ziceam mai sus si nu stiu prea multe unde il pot limita Sau varianta cel mai la indemana e rdb gt5 doar nu mi place designul Mai astept sugestii . Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate