Jump to content

ENEOS

Super Membru
 • Posts

  4,657
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ENEOS

 1. Plm, română e greu! De fapt știi care e cea mai grea , nu? Prima!
 2. Extensii sigur există (filet de valvă tată/mamă, nu prelungesc capătul dinspre compresor). Furtune mai lungi nu știu.
 3. Nu sunt în serie dar sunt controlate de o unitate electronică. Dacă nu e curentul corect taie alimentarea. O prostie, pt că te lasă complet fără stopuri și riști să devii garaj! Altă tâmpenie e să ai becuri cu incandescență (inclusiv în faruri) și nu led-uri la un vehicul electric și cu pretenții de eco.
 4. Sunt 420000 (patru sute doo'j de mii) de unități sub incidența unei campanii referitoare la cadranul care ia apă și ruginește! Brings Me Worries!
 5. Ce zice Cal e bun pe time attack/quali, nu în cursă unde ai alți concurenți în jur. De acord că patinarea înseamnă viteză mai mică pe linia dreaptă, doar că și la +200 km/h accelerează Ducati de lângă Yamaha, și acolo e doar de putere că mai face pwlea wheelspin. Și nu știu cât ajută aero la ieșirea din viraje, în special din cele lente. Mi se pare iarăși f complicat să faci apăsare cu 🏍 înclinată la diverse unghiuri.
 6. Nu, asta repetă cei care forțează trecerea la electrice și unii dintre posesori! "0 emisii" și alte bullshit-uri când de fapt pe tot ciclul producție-exploatare-casare emisiile sunt comparabile cu o mașină diesel. Atâta că nu sunt în locul unde e exploatat vehiculul. Culmea e că, deși când cumperi combustibil clasic mai mult plătești taxe și accize decât combustibilul propriu zis, fără prime și subvenții tot nu ar fi rentabile ev-urile! Îi înțeleg pe cei cu panouri pe casă și care folosesc mașina pe distanțe scurte, așa e într-adevăr avantajos, dar dacă o să taxeze guvernanții și panourile n-o să mai fie la fel de roz situația.
 7. Deci e mai eco o cotoarbă cu baterii, litiu și ce-or mai conține ele, motoare electrice care conțin și alea niscaiva cupru și alte alea care să meargă folosind curent de la un generator diesel (cu scr, dpf oare?) decât un banal automobil diesel?!? Muhahahaha!
 8. Aha! Și pe liniile alea drepte când Ducati face 20 km/h în plus față de Yamaha e tot de la wheelspin! La guta lui Cal o trebui smooth, dar în curse d'astea în care merg mai mulți deodată fără power ești mâncat. Nu contest că Ducati pune mai bine la sol, dar are și ce să pună. Până la urmă ce zice Cal e tot un fel de "people buy horsepower but drive torque"!
 9. Chel poate să-și ia un al 2-lea job cu pauzele astea!
 10. Nu știu cât de "allien" mai e mm, cred că toate accidentările și pauzele s-au cam adunat pe răboj. Honda dacă ne uităm în portofoliul lor auto ia niște decizii cel puțin ciudate, nu îmi dau seama dacă aceiași strategi se ocupă și de gama moto și hrc - ei aveau suv/crossover compact înaintea tuturor, l-au scos din producție fix înaintea boom-ului acestui segment, la fel au făcut și cu hibridul...
 11. mm campeon? Iar?!? Că parcă și anul ăsta îi rupea pe micuți... Să luăm naibii niște alune pt 🐿🐿 alea care învârt hardurile!
 12. Luați-vă cașcarabete buleftrice! https://www.evolioshop.com/masini-electrice-rabla-plus
 13. Exact la fel! Posibil ei să meargă la muncă nițel mai voioși, că salariul e tot pe acolo, și nici skill-urile nu diferă prea mult.
 14. Neața! Ia mai cucurigiți și voi dis de dimineață că mie mi-a ajuns, și boane canci!
×
×
 • Create New...