Jump to content

ENEOS

Super Membru
 • Posts

  2,347
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ENEOS

 1. Ce gât de taur să ai să nu conteze 300g?!? Eu am 2 căști pe care le folosesc uzual, un flip și o integrală, ambele au același sistem de comunicație montat (trec doar unitatea de pe una pe cealaltă), diferență <200 g între ele. Guess what? Integrala, care e mai ușoară, e MULT mai comodă la drum lung în principal datorită greutății!
 2. Păi asta și face, e un inhibitor de detonații. Dar asta nu înseamnă putere mai mare (decât prin faptul că, detonând mai greu, se poate mări avansul).
 3. @pitesti2010, vezi că s-a mai anunțat 1!
 4. Nici frână combinată n-are?!? Pfff, ce jaf...
 5. Nici n-ai avea cum! Doar să-l uci pe cric și să-i dai în limitare, parcă aud scutecul făcând "rabababam!"
 6. Ultimul ucenic pasionat și dornic să învețe a rezistat de la ora 9 până pe la 13 când a plecat să-și ia de mâncare și n-a mai venit!
 7. Not s-o funny, mai ales pt cine a pățit-o cu liniile aeriene: Directorii Wizzzair și Ryyanair intră într-o berărie și comandă de la chelner: - Câte o halbă de bere, vă rugăm! Chelner: - Va fi doar 5 forinți halba, vă rog. - E într-adevăr ieftin! - spun ei, făcând cu plăcere plata. Ospătarul entuziasmat: - Da, avem cea mai ieftină bere din Ungaria. - E minunat, aici chiar simți că primești ceva pentru banii tăi! - răspund oaspeții. - Dar văd că nu aveți halbele la dumneavoastră! - spune chelnerul. - Va fi o plată suplimentară de 200 forinți. Directorii generali se uită nedumeriți la chelner, dar decid să nu spună nimic și plătesc taxa suplimentară. - Consumația trebuie făcută la o masă, dar văd că nu v-ați rezervat una, așa că va fi 400 forinți în plus. Dacă ați fi făcut comanda în avans, ar fi fost doar 100 forinți. Directorii înghit în sec și plătesc 400 în plus. - Mi se pare că sunteți puțin supraponderali, deci aveți nevoie de scaune mai mari, ceea ce vă va costa încă 300 forinți. Deși vizibil enervați, directorii executivi se decid să plătesc și pentru asta. Apoi unul dintre ei scoate telefonul mobil pentru a face o poză cu scaunul mai mic, părându-i-se că lui i-ar fi fost potrivit. - Îmi pare rău, nu puteți folosi aceste dispozitive electronice aici, însă vă puteți cumpăra o licență pentru 200 forinți. Directorii sunt supărați deja, dar plătesc și taxa asta. Însă, fiind deja foarte nerăbdători se ajunge la vociferări sin partea lor: - Adă-ne berea aia odată!!! La care chelnerul: - Vai, stimați domni directori generali, barmanul tocmai îmi transmite informația că berea a fost blocată din motive tehnice. Dar bineînțeles că vă vom înapoia cei 5 forinți de persoană, prețul berii. - Dar am plătit 1105 forinți de persoană!!! Ce se va întâmpla cu cei 1100 forinți de căciulă?! - Domnilor, conform legislatiei UE trebuie să rambursăm prețul berii, nu și cheltuielile pentru serviciile de lux. Dar poftiți și data viitoare pe la noi, pentru că avem cea mai ieftina bere din Ungaria!
 8. Da' ce, bre, toți au scutere de 49 4t?!? Maaaaxim 1 secundă durează să plece .
 9. N-am înțeles ce e aia "minicamp", și nici cotețul nu-mi dau seama la ce ar putea fi bun (în afară de încălzit la iarnă prin arderea lui ). Dacă se vrea o chestie de dirmit/adăpostit, apoi pt asta e de j'de ori mai practic și mai comod un cort.
 10. După certificate verzi vin numere verzi, firesc.
 11. Eu unul mă bag când și cât am loc, dacă mașinile stau sau se mișcă f încet, dacă nu e loc aștept cuminte. Mulți, foarte mulți fac loc, uneori le mai fac semn să nu se forțeze dacă e strânsă treaba sau aș putea avansa maxim 1/2 mașină, le mulțumesc din cap celor care m-au lăsat să trec. De mai multe ori am reproșat companionilor de călătorie care ambalau motoarele, deși n-am mers cu niciunul maxim cocalar care să-i dea în limitare. Ălora nici eu nu le fac loc în mod special când sunt cu mașina, în general caut să stau în rând și nu prea se împiedică de mine, dar dacă aleg să fac loc fac unuia civilizat și nu unui bizon.
 12. Cu orice bagaje sau de la o anumită dimensiune în sus devine țărănie? BMW-iștii cu cutii vario extinse sunt țărani sau trebuie să stea după mașini? La fosta aveam genți textile de 15l, nu depășeau lățimea picioarelor mele și mă băgăm ca și fără ele, la asta am cutiile originale care sunt la lățimea ghidonul și tot mă strecor, însă ținând cont de gabarit.
 13. Eee, câinele care latră nu mușcă. 'Nă seara!
 14. N-am zis că nu există emulatoare de lambda - sau amăgitoare cum le zice peste Prut - ci doar că, nefiind un senzor rezistiv, nu îl poți păcăli ca pe alții cu rezistențe, doar cu un montaj mai complex care să furnizeze un semnal similar.
 15. Și din diferența de consum între GSA și scutecele astea 2 a rămas de un scutec d'ăsta adventure !
 16. Sondele lambda nu pot fi înlocuite cu rezistențe ca să păcălească ecu! Ele au un semiconductor care generează curent electric în reacție cu oxigenul.
 17. Dacă e quadro poate ar trebui să aibă și a 4-a roată, în 3 e șchiop și trepidează!
 18. Dacă l-ar fi ținut Lec pe bronzat în spate chiar ar fi fost ceva!
×
×
 • Create New...