vik55 Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Daca prognoza pe zona de SUD se mentine parca i-as da o cheie ceva scurt de incalzire max 200/300 Km. S_ar mai baga cineva ? Buc. >>>>>,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Probabil sa posibil ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 spre rusine mea, ce trasee sunt de facut in sud? Avand in vedere ca nu putem merge la vecinii bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Se iese de placerea iesitului…..de bucuria primaverii….de pupat frunza la ghiocel.. TRASEEEEE…..coi” du gabriel……grosglok’……stelbelio’…….. este destul pentru un super membru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 33 minute, DiarM a spus: spre rusine mea, ce trasee sunt de facut in sud? Avand in vedere ca nu putem merge la vecinii bulgari cum adica nu ??? am fost eu de cel putin 3 ori pe 2 roti in ultima luna. plin de ghiocei etc doar sa nu uitam de plf la intoarecere:) ( se face rapid, on line) Acum 16 ore, vik55 a spus: Daca prognoza pe zona de SUD se mentine parca i-as da o cheie ceva scurt de incalzire max 200/300 Km. S_ar mai baga cineva ? Buc. >>>>>,,,, n-am rca la mobra, doar la scuter. ai una in plus? sambata, veloko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 (editat) @foxbatMi-a expirat certificatul de vaccin, nu stiu daca bulgarii au bagat aia cu 9 luni valabiltiate cum e prin europa. In plus, la intrarea in Romania trebuie sa completez un formular. A fost si la stiri si am vazut si pe grupurile de vacanta de pe fb ca au o gramada de probleme cu documentul vietii, iti trimit acasa amenda de 3000 lei chiar daca l-ai completat corect. Cine naiba are incredere in autoritatile romane ca sunt in stare sa faca ceva ca lumea? E mai usor sa trimiti amenda ca dupa umbla prostul sa ii faca contestatie Editat Februarie 17, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Cand vad atata nehotarare imi creste inima avioane mai goale partii de ski …la extern mai goale vami mai goale… da, e naspa rau afara si cu plf asta ….e cumplit NU PARASITI NCINTA…romania ps. Pentru bugetari…am auzit ca revin tichetele de vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 27 minute, ianachim a spus: Carcotas rautacios :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 6 ore, foxbat a spus: Acum 7 ore, DiarM a spus: spre rusine mea, ce trasee sunt de facut in sud? Avand in vedere ca nu putem merge la vecinii bulgari cum adica nu ??? am fost eu de cel putin 3 ori pe 2 roti in ultima luna. plin de ghiocei etc doar sa nu uitam de plf la intoarecere:) ( se face rapid, on line) Acum 23 ore, vik55 a spus: Daca prognoza pe zona de SUD se mentine parca i-as da o cheie ceva scurt de incalzire max 200/300 Km. S_ar mai baga cineva ? Buc. >>>>>,,,, n-am rca la mobra, n-am rca la mobra, doar la scuter. ai una in plus? sambata, veloko? Merge si pe scuter cunoscandu_ti stilul ,,,, da merge si veliko cu o masa la arbansi dar hai sa vedem / interesam ce presupune iesitul din tara si intratul . Asteptam parerea juristilor . Am fost azi la munca cu mobra , vant destul de naspa si vorbim de oras afara ,,,,, Eu zic PASS . Mai asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate