Sari la conținut

foxbat

Super Membru
  • Număr conținut

    6.009
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    totdeauna
  • Motocicleta
    Honda.
  • Numar Moto
    B xxx FOX
  • Club
    Roman

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda 4e
  • Interests
    All

Vizitatori Recenți Profil

7.228 citiri profil

foxbat's Achievements

  1. merci. buzunarele is goale. eu am trecut de la Varadero la asta. nu zic nimic de rau de Vara.l-am iubit insa CT este altceva. mai sunt si peste un deceniu intre ele:) vis..iar DCT-ul e din alta galaxie cam tot ce stie orice cu 2 roti din sfera asta. doar ce face minunaat sambata am plecat pentru 2 ore cu treaba prin oras. apoi m-am gandti sa vad cum e la Ruse pe pot. daca tot am trecut - hai la Silistra sa vad cum e vama. cam aglomerata. asa ca am plecat spre Lipnita. unde i-am trezit pe vamesi. restul e spre casa. Bac, Calarasi la un petrom mic si gaz spre casa. ..la Turtucaia era senzatie - concurs de barci rapide pe Dunare. in rest numai de bine ne imprietenim bine bine. cel mai tare motor ever.
  2. stai sa vezi cand te suna si zice ca i motoclist. si ti vin 3 (trei) la usa.grup de ziceai ca s la terapie.promisiuni etc. dupa "Vizionare" nici un mesaj nu mai vine. deh, astia suntem sau cand intreaba (pe mesaj) - cate kg are. ma rog, nu le-o merge google. cand am vandut rulota - cred ca pot sa scriu o carte - 1 an durat - am primit o propunere de schimb cu o remorca cu 2 porci (mi -a trimis poza omu'). nu facea misto. a venit unul de 3 ori. a 2 a oara cu o masina sa "Vada cum se simte cand o trage". bai baiatule. telenovele. sa nu se inteleaga ca era cine stie ce smecherie, 200x, nici un scuter sh nu luai din banii aia.
  3. like! sau poate te lasi!
  4. nu e ok. daca fumezi tine geamurile inchise. noi nu vrem sa fumam cu tine!
  5. https://maps.app.goo.gl/KTq8PJRd9ZDmHxsC7
  6. posibil si asta. eu cel putin n-am pretentii de la mine. personal consider ca bmw-ul si apple au CEL MAI TARE MARKETING DIN LUME! (sa vinzi gunoaie si sa ii faci pe aia de le cumpara sa mai doresca in continuarea sa cumpere..asta da marketing)
  7. ai doua casa si doua in asptare:) nu ma uita:)) merg relaxat ca nu am unde sa ii"Dau" , cel putin in zona If/B e full peste tot. in ce priveste mma-urile - vezi si tu ce scrie in talon la Tesla aia de o "alergi" :). cred ca nu facea ilegalitati nenea asta.
  8. de fapt e mult mai simplu. cascarabetele astea au frana regenerativa deci pedala clasica de frana ramane o amintire(bine, nu degeaba se numea intr-un fel :). in mod normal daca ai avut nevoie s-o apesi ai facut ceva gresit (ai accelerat probabil aiurea) sau a intervenit ceva neasteptat in trafic(in acest caz este justificat). personal am uitat ca am pedala asta pe EV. pur si simplu franeaza masina super ok cand "decelerez". nasol e cand ma mut pe masini "Clasice" care par nu ca nu au frana "De motor".:)
  9. Agigea - Sibiu cu rulota. si cu Tesla ca sa fie clar. Model Y cu rulota pe traseul Agigea - Sibiu - Electromobilitate https://electromobilitate.com/model-y-cu-rulota-pe-traseul-agigea-sibiu/
  10. nu mi mai aminti de nenorocirea aia. era sa ma dau pe joc cu un rt si un gsa. ma tot inclinam si nu simteam ca sunt "spre capat". paraprostia aia nu are niciun feedback.
  11. pai pe net preturile sunt ( cu tot cu adus, rar, inmatriculat) peste 11. Multumesc si numai bine sa fie @all. De fapt asta e pretul corect pentru un motor ca asta, la bmw trebuia sa fie cel mult 2/3 ca n-are decat 2 cil. si aia "cazuti"
  12. muuult aproape 10k. 2/3 sunt imprumutat
  13. da, fix si eu la fel vezi ca nu neapart datele cardului (la mine au incercat sa afle adrese, in ce banci mai am conturi etc). nu te obosi sa blochezi numarul (btw- vezi ca folosesc numere care pare ca vin de la suport legitim de la banci si daca suni inapoi iti apare CEC sau BNR etc). relax, e veche si clasica - daca ai vreme fa le capul mare ca esti bun la vorbe si te si mai distrezi zi-le de ev-uri -ca vrei unul si ca de asta ai luat credit:)
  14. Dupa o turisoara(tura mica) prin Ro (transbicegi si altele prin zona) - sunt pur si simplu topit dupa ea.Nu stiu ce am asteptat pana acum. Cutia e senzationala- pe curba in rampa/panta parca are comunicare telepatica cu mine. SChimba cand trebuie, sta in viteza in care am nevoie (pe plat are alt comportament). Si n-am sarit de Sport1 (e drept ca am mai dat eu din "Claxon" nitel cand am avut chef sa ma joc. Am mers in spatele unui Goldwing (ultimul model) - n-am avut nevoie sa franez pe urcare, parca eram legati cu o sufa:). Cu siguranta ajuta si pe partea de skills - presupun ca pentru un rider care vrea ultima picatura de performanta ar fi un vis. Personal la modul "pensionar activ" simt o diferenta sensibila in a o pilota. La consum zici ca e scuter de 500- nu am sarit de 5.5 ( cu pasager). Clar nu e de oras (ma rog, de Bucuresti) - desi fata de Varadero e mai "Bicicleta" si are oglinzile/ghidonul mai bine asezate sa nu rupa oglinzi.
×
×
  • Creează nouă...