adrian.balalia@gmail.com Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Salut, Ofer servicii de grafica publicitara: carti de vizita, pliante, fluturasi, flyere, brosuri, reviste, afise, bannere, rollup, wall etc! Adrian - 0722821270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 Salut, încearcă sa iti lărgești orizonturile si pe site-urile dedicate. LinkedIn sper ex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.balalia@gmail.com Postat Februarie 23, 2022 Autor Share Postat Februarie 23, 2022 Multumesc pentru idee. Am inceput intai cu comunitatea moto ca-mi sunt mai apropiati si vorbesc aceiasi limba. O sa-mi extind anuntul si mai departe, merci. Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate