Jump to content

Flower-Power

Super Membra
 • Posts

  2,783
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Flower-Power

 1. Iar dacă nu plătești ma îndoiesc ca nu o sa ai un disc pe roata sa nu poți pleca. Anyway, nu înțeleg îngrijorarea, e legata de safe sau de bani?
 2. Copilărie fericita ! Ce semn aștepți din partea mea? Și de când..ca să știu, ordinea e aleatorie sau eram prima pe lista?
 3. Câteodată nu îmi dau seama dacă tu vrei să mă ajuți sau ai ceva cu mine. Nu am dat niciun sfat, am exprimat o parere în calitate de șofer atât de B cât și de A. Pari uneori o domnișoară emotiva. Ești ok?
 4. Am văzut primele 6 minute mâine dimineata de la coafor vad restul, ce voiam sa iti zic..ai presupus greșit semn ca nu treci foarte des pe acolo eu fac drumul ala cel puțin o data pe luna. Sunt doua bretele de făcut dreapta, una care duce spre drumul către mare, drumul vechi, și alta care duce spre București. Trebuie sa estimezi mai bine viteza de deplasare a mașinii cu semnal dreapta ca să îți dai seama dacă vrea sa facă dreapta spre București sau spre mare. A franat cam brusc dar putea la fel de bine sa nu frâneze și sa te lovească. Bine ca nu s-a întâmplat asta! Cheers!
 5. Asta este ce ii apare lui când vrea sa se logheze. Nu are nicio legătură cu ce zici tu. Poate l.u.v ne ajuta în sensul ăsta. Merci, @l.u.v!
 6. Asta chiar trebuie sa dezvolți pentru că nu înțeleg ce vrei sa insinuezi. Mai direct te rog, te ascult.
 7. Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru @ADMINva rog pentru ca înțeleg ca @The Mentalista fost Banat pentru jigniri si mi se pare că nu este cazul. Nu știu sa fi existat alt topic pe care sa fi comentat în contradictoriu, jignind pe altcineva și sper ca aceasta decizie nu a fost luata ca urmare a acestui topic pentru că aici nu a jignit pe nimeni. Repet, omul este realist fără sa jignească. Îmi puteți spune va rog de ce a fost Banat? Poate @l.u.v poți te rog sa faci lumină? Mulțumesc. Sunt curioasa și cine a dat report.
 8. Eu nu o vad ca pe o răutate, e realist. El poate mai mult, eu nu.
 9. Lăsați, o sa le fac pe toate la service. Fără stres, fără plata in natura ,după cum ii zici tu.
 10. Legit! Mi se pare normal..GDPR ul alea .. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=947439512131251&id=125662060975671
 11. Cu cine merg în ture? Oricum relația nu e de natura materiala. Țin sa precizez ca m-a pus sa scriu asta. Iar eu ca o femeie independenta am scris. Când mai băgăm un tenis? Acum am un alt anunț: cine îmi schimba mie maneta stânga de ambreiaj si îmi schimba și uleiul ,unge lantul..ca el tot promite și nu se tine de promisiune. Sa înțeleg ca nu ma iubește?
 12. Asta dacă voia sa afle starea drumurilor și vremea..altfel nu îl ajuta. E prea din scurt pentru mine și oricum știu ca nu este compania mult visata,altfel când o sa mai cresc o sa vin.
 13. Dacă decid un traseu de 3 zile mai pun o pereche de chiloți și un tricou..doamne sunt răvășite, am rămas cu gândul la VS ,nu iau d-aia ca am rămas marcata de scoruri..și toate încap în rucsac..am antrenament la făcut bagajul și luat strictul necesar. Pe aceasta cale adresez o întrebare, se oferă careva sa plătească consumația mea la VS? Fucking kidding ,of course..
 14. Mah nu îmi place cum simt motorul..îl simt altfel..e chestia de obișnuință ca dacă ma obișnuiam asa probabil mi-ar fi fost greu sa țin un rucsac în spate. Chestia e de degustibus și cum te-ai obișnuit. Nu mi-o da p-aia cu orice învăț are și un dezvăț ca nu e cazul. Nu e vorba de aerodinamica , nu am atins ca tine viteze care încep cu 2 și sunt formate din 3 cifre ..eu sunt mai slow.
 15. Ce facem aici ajungem inevitabil la nr de km ca să ies eu prost. hai, fiecare merge cum simte, eu nu pot cu topcase de-asta l-am și vândut. Fără rucsac în spate nu ma simt confortabil , am mai mers cu el pe șaua din spate legat de o plasa dar de fiecare data ,la fiecare oprire ,trebuia sa îl desfac ca să am acces la el și iarăși nu mi se pare treaba. Oricum,mulțumesc pentru feedbackuri ,am înțeles @the Mentalist opinia ta, sa vad ce fac în sensul asta. O sa ma uit de ceva prins pe picior pe rezervor nu cred ca pot sa pun ceva fără sa ma deranjeze. Merci, o toamna liniștită tuturor!
 16. Chiloții ,aia e ,ca doar nu îmi iau de la VS în rate..altele sa nu fie: portofel, talon, acte chei ,telefon. Dar și cu închiderea pe spate mi se pare tricky ca se poate desface prin frecarea din timpul mersului. Gata m-am gândit, îmi pun un lacăt cu cifru..
 17. Uhm...faptul ca nu e aerodinamic nu ma deranjează, nici nu vreau,în rest nu ma pot pronunța cum e facut marketing ca să para ca e moto și nu e. Wtf. Are și strap de-a latul și plasa de băgat cască. Mai degrabă fiță mi se pare cel postat de colegul decât al meu. Dar suntem diferiți și avem opinii diferite, ceea ce e bine.
 18. Ce se mai poartă, sa va luați ca vine toamna. Deși dpmdv cine poarta asta nu mai poate sa facă sex și ca să nu inventeze motive sau sa dea explicații..face o investiție.
×
×
 • Create New...