Jump to content

Flower-Power

Super Membra
 • Content Count

  2,067
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Flower-Power

 1. Ola ,Mariola! am auzit de Flower și imediat m-am sesizat. A fost și cu udătură dar nu de la ploaie..așa ușor, nu grav.
 2. Nu e problemă! Nu am atât magnetism dar nu e problemă! Data viitoare te așteptăm și pe tine! Astea sunt poze reale, eu am fost fotograful "de serviciu". Tu ești cam departe de mine dar nu e problemă, poate ne vedem la jumătatea drumului. Te pricepi, te pricepi..e frumos avatarul.
 3. Sper că mâine să nu plouă..așa sper, nu de alta dar nu am costumație de ploaie. Mă pregătesc pentru maine ,îmi fac unghiile. Pitești, ce face? Ce i-ati făcut lui pitești? Cine are de declarat ceva să o facă acum, altfel...nu îl văd bine.
 4. Așteptăm și alți doritori in benzinăria lukoil de la mall baneasa/ikea la ora 9.
 5. nu am nimic de ploaie...o să mă ude. Don Baxxter ce scrii pe declarație , care e destinația să scriu și eu din seara asta.
 6. Hello! Pentru că mi-am scos mobra din service mă gândeam ca mâine să fac o tură prin frumoasa Românie. Doritori? Trasee lejere și ușoare ca pentru dezmorțire aveți? Sunt deschisă la sugestii. Estimez ora de plecare un 9 -10 cu retur pe lumină.
 7. Mi-am scos motorul din service, am mai prins o ploaie dar ceva mai soft.. Neața!
 8. Eu, pe grindina de azi, mi-am dus motorul în service...m-a udat și în chiloți.
 9. Baxxter , mă numesc Flower-Power cu liniuță la mijloc. Îți zic ca să nu mă citezi aiurea pe viitor. Nu de alta, dar văd că îmi placi. Vine 1 iunie! LMA! Și vouă și mie!
 10. Hai măi, fii open minded! Am fost la off cu motorul meu până în covasna să mă dau..bine, e adevărat că m-am cam prințesit pe motorul de off, dar a fost fun. În echipament de off ziceai că am cortul pe mine, cam așa arătam. Dar cine s-a distrat? Am mâncat cârnați ungurești la foc făcut..miamm miamm
 11. Frumos vă șade, nu am ce zice.. v-ați distrat! Mi-ar fi plăcut și mie! Pentru Don Baxxter , să îți legi casca.. poți să faci selfiuri după, totuși..
 12. Păi poate se gândește că trebuie să îi cumperi mașină nouă nevestei.. mâncăciosul, există niște oase de ros bune pentru ăștia de talie mare.
 13. O bere e 10, un hamburger este 5, 2 halbe 2. De unde rezultă integrală de la o la infinit din 10 sin x supra 2x dx. Adica 5PI pe 2. Qed https://www.google.com/search?q=integrate+sinx%2Fx&oq=integrala+sinx+&aqs=chrome.2.69i57j0l7.11044j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8&safe=active&ssui=on#kpvalbx=_jnDPXq-0O6OOlwSo9aw443 Nu e asta formula este asta Doamne, cât suspans.. sunt curioasă ce am câștigat..
 14. Bine că l-ai dus când trebuie și și-a revenit. Cam simpatic dulăul. Neața ,all !
×
×
 • Create New...