AlinPixelsTM Postat Aprilie 5, 2022 Share Postat Aprilie 5, 2022 Salut, Am aruncat o privire peste forum și nu am văzut un topic despre școala pe moto prin Timi dar eu având deja B-ul (luat în străinătate) de aproape 10 ani și experiență multă prin oraș mă interesează în primul rând să nu îmi pierd timpul și banii pe niște oameni care nu ar aprecia asta. Am citit review uri online mai la toate firmele ce oferă ore de condus pe la poligon pentru permis A și sunt opinii destul de mixte unii spun ca e așa de sub orice critică că nici nota 1 nu merită iar alții spun că e foarte relaxat și informativ acu eu fiind mai sceptic de fire am spus că mă bag eu singur pe comunitate online și văd ce părere ați avea voi dacă ar fi să dați voi a doua oara pentru permis ce sfaturi v-ați da singuri. Seară faină și ride safe guys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 21 ore, AlinPixelsTM a spus: eu având deja B-ul (luat în străinătate) de aproape 10 ani și experiență multă prin oraș mă interesează în primul rând să nu îmi pierd timpul și banii pe niște oameni care nu ar aprecia asta. Va rog sa ma iertati, domnu' Alin. In ce fel ar trebui sa aprecieze cineva ca aveti permis de zece ani, luat in strainatate? Trebuie sa deschida scoala moto o sectiune speciala pentru cei care au permis cat B luat in strainatate? Sa va primeasca cu gratar si lautari? De ce nu luati dvs si cat. A tot in strainatate? Parerea mea e sa nu va incurcati, domne, cu romanii astia care nu apreciaza permisele luate acum zece ani in strainatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinPixelsTM Postat Aprilie 7, 2022 Autor Share Postat Aprilie 7, 2022 On 4/6/2022 at 11:49 AM, cinezicealae said: Va rog sa ma iertati, domnu' Alin. In ce fel ar trebui sa aprecieze cineva ca aveti permis de zece ani, luat in strainatate? Trebuie sa deschida scoala moto o sectiune speciala pentru cei care au permis cat B luat in strainatate? Sa va primeasca cu gratar si lautari? De ce nu luati dvs si cat. A tot in strainatate? Parerea mea e sa nu va incurcati, domne, cu romanii astia care nu apreciaza permisele luate acum zece ani in strainatate Omule eu cred ca nu ai inteles ce am spus eu. Eu am spus ca nu vreau sa merg undeva unde lumea spune ca vei fi injurat si urlat pe banii tai cand tu vrei sa inveti o treaba serioasa, asa ca ia mai lasa tu mistoul la usa ca altfel nu te vad okay ca persoana da?. Daca vrei sa raspunzi serios bine, daca nu, pa si o zi faina nu este nevoie de opinia ta. On 4/6/2022 at 11:49 AM, cinezicealae said: Va rog sa ma iertati, domnu' Alin. In ce fel ar trebui sa aprecieze cineva ca aveti permis de zece ani, luat in strainatate? Trebuie sa deschida scoala moto o sectiune speciala pentru cei care au permis cat B luat in strainatate? Sa va primeasca cu gratar si lautari? De ce nu luati dvs si cat. A tot in strainatate? Parerea mea e sa nu va incurcati, domne, cu romanii astia care nu apreciaza permisele luate acum zece ani in strainatate Si daca chiar te manca asa tare am mentionat ca am luat permisul pe afara ca sa se inteleaga ca nu sunt obijnuit cu scoala de soferi de la noi si nu am nici un fel de experienta din punctul asta de vedere DAR am aproape 10 ani de experienta ca sofer in general prin toata europa, dar tu om deosebit probabil te vezi pe tine in ce scrie acolo si daca la atat te duce capul. BRAVO, ma bucur pentru tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 11, 2022 Share Postat Aprilie 11, 2022 Salut. Am cativa colegi care au facut cu Paul si au fost multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate