georgeiacob Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 Salut, dețin un Yamaha r6 din 2002, i am montat semnalizări cu led de el, problema este când dau semnal dreapta sau stânga se aprind ambele senalizari. Care o fi cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 Semnalizările cu led! Alea sunt cauza. Absorb curent prea mic și becul martor face să se aprindă toate. Ori pui rezistențe în paralel pe semnalizatoare ori modifici și pui în bord 2 leduri în antiparalel în loc de bec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgeiacob Postat Mai 30, 2022 Autor Share Postat Mai 30, 2022 Mulțumesc frumos...o sa incerc. Am rezolvat problema... I am mai pus 2 becuri unu pe semnalizarea stânga și unul pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate