slg-motorcycles Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Tobe sport la vânzare! Noi la cutie cu accesorii și second-hand, stare buna! Finale pentru Enduro, sport, naked, scuter .. Diferite mărci. Preț urile diferă.. Pt detalii 0721602721 sau Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Ti-am dat un pm in care te intrebam detalii despre una din tobe. Nu mi-ai raspuns si "ai parasit conversatia". Ce trebuie sa inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 1, 2022 Autor Share Postat Iunie 1, 2022 Acum 41 minute, Speedy.K a spus: Ti-am dat un pm in care te intrebam detalii despre una din tobe. Nu mi-ai raspuns si "ai parasit conversatia". Ce trebuie sa inteleg? Salutare! Da, știu, mai greu cu răspunsurile.. Gpr urile sunt de origine, au cod omologare, din câte îmi amintesc, ți am mai răspuns o dată pe alt topic! Preț 1000lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 (editat) Am mai cumparat o data GpR pe cale oficiala si a venit cu hartie de omologare dar fara stanta pe toba, de-aia tot intreb Ca la un filtru RAR, tot mai dese vara in Bucale, fara stanta ...viata e pustiu. Merci pentru raspuns. O sa ma orientez spre alt brand. Arrow-ul ala pentru ce mobra zic ei ca este? Ca arata cam ca aia pentru Ninja 250 si, daca e asa, m-ar pasiona, ca e tot doi in linie. Editat Iunie 1, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 2, 2022 Autor Share Postat Iunie 2, 2022 Acum 9 ore, Speedy.K a spus: Am mai cumparat o data GpR pe cale oficiala si a venit cu hartie de omologare dar fara stanta pe toba, de-aia tot intreb Ca la un filtru RAR, tot mai dese vara in Bucale, fara stanta ...viata e pustiu. Merci pentru raspuns. O sa ma orientez spre alt brand. Arrow-ul ala pentru ce mobra zic ei ca este? Ca arata cam ca aia pentru Ninja 250 si, daca e asa, m-ar pasiona, ca e tot doi in linie. Arrow a fost montată pe cb500f, dar nu știu dacă este pt modelul respectiv, are omologare e13, se poate monta pe majoritatea motocicletelor sport, naked, enduro... Cu adaptări bineînțeles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Adaptarile nu sunt o problema. Ce model e, exact, stii? Patru cifre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 6, 2022 Autor Share Postat Iunie 6, 2022 Yoshimura vândută, restul valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 16, 2022 Autor Share Postat Iunie 16, 2022 Remus carbon /db killer, stare bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 17, 2022 Autor Share Postat Iunie 17, 2022 Preturi - Arrow 500lei Higashi carbon noua 200eur GPR nouă 200eur GPR 150eur Galerie evacuare titan marca None Spania, nouă 200eur Remus carbon 750lei! Pro carbon 200eur Accept și unele variante schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 25, 2022 Autor Share Postat Iunie 25, 2022 Db killer LeoVince, vândut, restul valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 7, 2022 Autor Share Postat Iulie 7, 2022 Adăugăm la vânzare o finala sport, marca Shark carbon, dedicată kawasaki z750, stare foarte bună, preț 900lei fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 12, 2022 Autor Share Postat Iulie 12, 2022 Arrow vândută, restul valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat August 18, 2022 Autor Share Postat August 18, 2022 Shark vândută, restul valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 4, 2022 Autor Share Postat Septembrie 4, 2022 Leo Vince inox /carbon, scurtă, ușoară, montaj sub scarita, mici defecte estetice.. Sunet Întrare în țeava intermediara 60mm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 9, 2022 Autor Share Postat Septembrie 9, 2022 Sbk vândută! Se mai adaugă la vânzare o finală sport, marca Bos, cu omologare pt Honda cbr f4, F4i, stare bună, db killer inclus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 14, 2022 Autor Share Postat Septembrie 14, 2022 Remus carbon vândută! Restul tobelor valabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 GPR dedicată Honda hornet pc41, cu omologare certificat, stare foarte bună, aproape nouă! Poate fi montată și adaptată și pe alte modele mărci moto! Preț fix 1000lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 12, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2022 Galeria evacuare race, pentru kxf 250, vândută, restul valabile 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 19, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2023 Adaug încă o finală sport, carbon, stare impecabila aproape nouă, preț 200eur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 1, 2023 Autor Share Postat Februarie 1, 2023 SP, Vândută! Restul finalelor valabile Pro carbon, vândută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 2, 2023 Autor Share Postat Martie 2, 2023 Valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 10, 2023 Autor Share Postat Martie 10, 2023 Bos Performance, vândută, restul valabile 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 27, 2023 Autor Share Postat Martie 27, 2023 GPR Hornet pc41, vândută! Restul tobelor valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 1, 2023 Autor Share Postat Aprilie 1, 2023 Scot la vânzare și o finală sport,carbon +țeava intermediara, pentru Honda cbr F4i, f4, stare foarte bună, aproape nouă.. GPR, preț 200 euro! 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 8, 2023 Autor Share Postat Aprilie 8, 2023 Adaug la vânzare și o finală sport pentru Suzuki bandit 1250 /650,stare impecabila, cu omologare db killer, preț 250eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate