RedRat Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 Hellow, Caut sa imi las motorul prin Cluj in perioada 3-14 iulie. Ma poate ajuta cineva? Multam, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 sau daca ti-e mai conveniabil la mine dpdv al locatiei, se rezolva fara probleme Cristi e in Plopilor, eu pe Calea Baciului doar sa ne anunti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 Multam! Vb cu Cristi mai intai, ca a raspuns primul 11 hours ago, apriliacluj said: sau daca ti-e mai conveniabil la mine dpdv al locatiei, se rezolva fara probleme Cristi e in Plopilor, eu pe Calea Baciului doar sa ne anunti Am rezolvat cu Cristi. Multam de oferta. Daca intervine ceva, desi nu as crede, te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 6, 2022 Autor Share Postat Iulie 6, 2022 Asadar, Eu intors acasa in PL, iar "Benek" e tinut ostatec de alti 4, la Cluj. Dovada: Mersi Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate