bursyllac Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 Disclaimer: nu sunt afiliat în niciun fel cu niciuna din părțile implicate: nici cu motoroute, nici cu Yamaha, nici cu Zărneștii. Am aflat de evenimentul ăsta printr-un mesaj pe Messenger și cum m-am ofticat că am tot ratat evenimente de-astea (tot felul de track days) și nici nu l-am văzut anunțat pe aici, am zis că o fi careva care ar putea fi interesat. Eu am reușit să prind loc pe duminică și văd că mai sunt ceva locuri: Detaliile aici: https://www.motoroute.ro/motostirihai-sa-testezi-gama-tenere-700-la-yamaha-tenere-on-off-weekend-event-pe-circuitul-de-motocross-de-la-zarnesti/ Chiar sunt curios cum se comportă mobrele astea, mai ales că e destul de multă vâlvă în jurul lor. Am apucat doar să mă dau cu una vreo 300 de metri și nu aș zice că a fost foarte concludent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 De abia am mai gasit pe 10 de la 14:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate