DeividDC Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 KTM-ul meu 2016 nu incarca bateria deloc, am schimbat bateria cu una de pe un RC125 2020 care funcționa bine, am pus voltmetru și are undeva la 11.5-12V când pe RC-ul din 2020 avea 13.8-13.9V, aceeași probleme o am și pe bateria mea a motocicletei (cea 2016) Am verificat valorile bobinei, totul in regula, 0.02V pe fiecare pin cum am găsit și pe net. Am verificat și regulatorul de voltaj, l-am schimbat tot asa cu cel de pe RC-ul 2020, tot nu se incarca bateria. Aveți idee ce as putea face sau ce as mai putea verifica? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 (editat) vezi alternatorul ce voltaj scoate intre faze, se moasoara cu voltmetrul setat pe curent alternativ si masori intre perechi de 2 fire cele 3 fire ale alternatorului. uite aici pas cu pas PS nu mai deschide 2 topicuri pe aceeasi tema. unu si bun la sectiunea service, unde l-am mutat acum pe acesta @DeividDC Editat August 9, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate