KenBlockCrazy Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 (editat) Salut.sunt nou pe forum detin un Hornet pc36 si as avea nevoie de 1 raspuns de la un coleg ce se pricepe.mie imi place sa imi schimb/repar piese de pe motocicleta de aceea as vrea sa fac eu si operatia asta cu ajutorul cuiva care ma poate lamuri. Ambreiajul meu prinde foarte sus(maneta mai avand foarte putin pana sus sa zic 20 %din toata cursa).am reglat din reglajul de la cablu si asaprinde mai jos..aproape de jumatatea cursei dar in cazul acesta cablul fiind mai detensionat maneta nu revine complet inapoi cand o las libera.pe axul ce impinge ambreiajul e un arc ce ar trebui sa traga maneta inapoi:sa fie acela? Sau e dus ambreiajul?arcurile din interiorul breiajului.multumesc celor ce raspund Editat August 29, 2022 de KenBlockCrazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 La 30.08.2022 la 1:03, KenBlockCrazy a spus: Salut.sunt nou pe forum detin un Hornet pc36 si as avea nevoie de 1 raspuns de la un coleg ce se pricepe.mie imi place sa imi schimb/repar piese de pe motocicleta de aceea as vrea sa fac eu si operatia asta cu ajutorul cuiva care ma poate lamuri. Ambreiajul meu prinde foarte sus(maneta mai avand foarte putin pana sus sa zic 20 %din toata cursa).am reglat din reglajul de la cablu si asaprinde mai jos..aproape de jumatatea cursei dar in cazul acesta cablul fiind mai detensionat maneta nu revine complet inapoi cand o las libera.pe axul ce impinge ambreiajul e un arc ce ar trebui sa traga maneta inapoi:sa fie acela? Sau e dus ambreiajul?arcurile din interiorul breiajului.multumesc celor ce raspund Vezi in manual cum se regleaza ambreiajul si ai si sectiune de troubleshooting. Spor. https://manualedereparatie.info/download/Honda-CB-600-F-Hornet-1998-Manual-de-reparatie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KenBlockCrazy Postat Septembrie 10, 2022 Autor Share Postat Septembrie 10, 2022 Multumesc domnilor pentru ajutor.am sa il reglez dupa ce il repar ca am reusit sa cad cu el si i-am facut praf fața.acuma am nevoie de ajutor sa gasesc piese de schimb.caut pe olx si deocamdata nimic:(am sa cer ajutorul si colegilor de pe acest forum.conduceti cu grija:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate