marius_argos Postat Septembrie 3, 2022 Share Postat Septembrie 3, 2022 Salut. Am o aprilia sr factory 2006 si am o problema cu vitezometru am schimbat senzorul Km cel care vine de la roata si are o mufa dar tot nu funcționează. Ceva ideei pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_argos Postat Septembrie 4, 2022 Autor Share Postat Septembrie 4, 2022 Salu prima poza e dar am cumparat unu nou dar tot nu merge Acum 2 minute, marius_argos a spus: Salu prima poza e dar am cumparat unu nou dar tot nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_argos Postat Septembrie 6, 2022 Autor Share Postat Septembrie 6, 2022 La 04.09.2022 la 15:57, patrick1 a spus: Nu merge ce? Nu se rotește acul (mpp) sau + nu apare nimic nici pe LCD (alimentare)? (mpp = motor pas-cu-pas) Pentru orientare (dacă înțelegi diagramele): https://www.apriliaforum.com/techtips/1000/mille wiring diagram.pdf Da nu se rosteste acul de la vitezometru. LCD intica toate functile dar decat vitezometru nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Km îi numără? Dacă da senzorul clar nu are nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_argos Postat Septembrie 9, 2022 Autor Share Postat Septembrie 9, 2022 La 07.09.2022 la 5:50, ENEOS a spus: Km îi numără? Dacă da senzorul clar nu are nimic. Da km numara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_argos Postat Septembrie 11, 2022 Autor Share Postat Septembrie 11, 2022 La 10.09.2022 la 0:00, patrick1 a spus: E clar! Senzorul (encoder) e bun, transmite impulsuri, contorul le înregistrează însă partea cu microprocesor și motor pas-cu-pas (acul indicator ”analogic”) e ... trebuie altul. Oki incerc si revin cu rezultatul multumesc tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate