foxbat Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Salutare, Rogu va. E cineva dispus sa arunce o privire la o masinuta (pt oras) in Arad? Sa nu bat drumul degeaba. Platesc ajutorul. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Știu un doctor la municipal dacă suferi de prurit anal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 Ce vrei sa zic? :)))) Stii cum merge treaba.Muierile invart lumea pe degete:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 Salutare, Rogu va. E cineva dispus sa arunce o privire la o masinuta (pt oras) in Arad? Sa nu bat drumul degeaba. Platesc ajutorul. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Salut ! Sambata am fost prin Arad la ceva eveniment la aeroport. Acum ca sfat : ai mai mari samsari si bisnitari de masini sunt in Arad. Daca omul nu e proprietarul masinii , si nu o are de ceva vreme eu zic nici sa nu te gandesti la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 Merci fain man. De asta vreau s o vada cineva la fata locului.mixed feelings la telefon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Mixer feelings = bad feelings! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 Asa e. dar daca ...?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2022 Share Postat Septembrie 27, 2022 Foxule, pune si tu un link despre masina respectiva, ne mai dam si noi cu pararea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 27, 2022 Autor Share Postat Septembrie 27, 2022 Nu e muiere bre:) Esti in Arad? Multuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2022 Share Postat Septembrie 27, 2022 Acum 7 ore, foxbat a spus: Esti in Arad? Hahahaha, buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 27, 2022 Autor Share Postat Septembrie 27, 2022 uof. si eu care speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate