rsm_mc Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 ABW design Dunarii 4, Ploiesti 100058 -reparatii -intretinere -personalizare (custom paint si mici modificari) -tuning (modificari majore de look si design- pentru carenate lucrez cu fibra de sticla) Proiect nou: URBAN Fighter- constructie la comanda de streetfightere In curand pentru choppere: Rezervoare la comanda Esapamente la comanda Custom paint cu abordare tematica Contact: 0727 966 806 Alex ABW design A Best Way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Februarie 1, 2007 Autor Share Postat Februarie 1, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 ar fi misto daca ai expune si ceva lucrari ca sa se dumireasca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 eu am carenele originale , putin crapate , zgariate , mici defecte etc daca eu vreau unele complet noi , cam cat m-ar costa ? ( vreau sa am doua seturi de carene, in caz ca le sparg p-astea de tot sau mai stiu eu....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 as scjinba codita de la fzr-ul meu din 92 cu una care sa arate ca la r1 ... se poate? si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 No feedback ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 No feedback ? imi pare rau baieti ca nuam raspuns pana acum! mi-am schimbat furnizorul de net! pentru fiecare din voi am raspuns eu am carenele originale , putin crapate , zgariate , mici defecte etc daca eu vreau unele complet noi , cam cat m-ar costa ? ( vreau sa am doua seturi de carene, in caz ca le sparg p-astea de tot sau mai stiu eu....) salut! se pot repara ale tale si apoi folosite ca matrite pentru cele noi de fibra! astfel poti avea 2 seturi...! nu pot sa iti dau un pret fix....decat unul estimativ...! cam 300 de euro pentru carene finisate pregatite pentru vopsit ! carene si coada! daca te hotarasti astept raspuns! ar fi misto daca ai expune si ceva lucrari ca sa se dumireasca lumea inteleg curiozitatea voastra! e indreptatita! peste cateva zile voi arata cateva din lucrari!am poze pe film foto si tre sa le scot... multumesc de intelegere! as scjinba codita de la fzr-ul meu din 92 cu una care sa arate ca la r1 ... se poate? si la ce pret? salut! in cazul tau sunt trei posibilitati: 1. modificam coada de 92 80 eur 2. turnam una de pe o matritza de r1 150 eur 3. iti pot face una exact asa cum vrei tu! 250eur astept raspuns daca te hotarasti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 iti multumesc mult pentru reply ce material folositi (fibra de sticla, plastic, carbion) ? Sunt sanse sa crape (fara sa fi cazut cu ea) sau sa sara vopseaua ? Nu stiu , intreb si eu.... Multi zic ca astea "facute" nu mai ies ca alea originale si sare vopseaua de pe ea peste cateva luni sau se crapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 iti multumesc mult pentru reply ce material folositi (fibra de sticla, plastic, carbion) ? Sunt sanse sa crape (fara sa fi cazut cu ea) sau sa sara vopseaua ? Nu stiu , intreb si eu.... Multi zic ca astea "facute" nu mai ies ca alea originale si sare vopseaua de pe ea peste cateva luni sau se crapa salut! folosesc fibra de sticla....si carbon mai rar pentru ca se aduce pe comanda si e cam scumpa! intr-adevar posibilitatea de a crapa exista doar atunci cand imbini parti de plastic cu parti de fibra! daca sunt facute cum trebuie imbinarile nu vor crapa! daca careena e integral din fibra de sticla...nu o sa ai nici o problema...lucrez cu materiale bune...grundfiller cu intaritor de Standox!si vopsea super..pe paleta Klar! sper ca te-am lamurit....! numai bine! v-am promis poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Esti din Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 da! sunt din ploiesti! 0727 966 806 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 salut un bug si o aripioara pt roata spate de suzi sv 650 s 2006,la ce pret ar fi? astept raspunsul cu interes toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate