bachus_21 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 are cineva de vanzare o macheta de Opel Manta GSi ?cam asa arata Saptamana trecuta am vandut-o.Urmareste semnatura mea,poate o sa mai am. Mesaj completat Acum le am astea. Porsche_B Passat Trabant_ Renault_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 mai, ce bafta am si io... daca mai prinzi una, da-mi de stire daca e si modelul din '88, cel tunat de Irmscher, cu atat mai bine! merci fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Altele Daca intereseaza pe cineva,unele sunt de vanzare. Mesaj completat Altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Vand colectia mea de machete 1:18: -Jaguar X-Type -Chrysler 300C -BMW 645 Ci -Hummer H1 -Nissan 350 Z Nismo -Mercedes 500 SEL -Porsche Cayenne S -Porsche Cayenne Turbo -Dodge Chellenger -Mercedes 500K -Chevrolet Chevelle 1971 -Subaru WRC 2004 -Ford Mustang Shelby GT500 (Eleanor) -Mercedes CLK DTM 2004 -Renault 12 Gordini Rally Monte Carlo -Renault 12 Gordini Rally -Renault 12 Gordini (street version) -Citroen 15 CV 1952 Nu le dau la bucata,pretul pentru intreaga colectie ,adica 18 machete,este de 1500 lei.(Toate sunt in stare foarte buna,tinute doar in vitrina.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Daca de moto nu mai apare nimic interesant,luam de masini. Mesaj completat Am multe machete de vanzare.Daca sunteti interesati,uitati-va la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Cumpar macheta Golf 3, 4 portiere, de preferinta neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Sa va mai prezint niste vechituri. Mesaj completat Saptamana asta am luat-o razna. Editat Ianuarie 11, 2010 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Una bucata macheta 1:24 Lamborghini Murcielago, 585 HP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Am devenit fericitul posesor,a unei machete VW Gol 1 GTI.Săru-mâna CipriCare mai avețî machete auto? Hai cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Acum 5 minute, pinnochio a spus: Care mai avețî machete auto? Hai cu ele Vezi că mai e un topic cu machete, dai tu report să lipească acolo postările? N-am poze cu vitrina mea acum, doar cu ultimele 2 achiziții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Salut,am cautat 7 pagini în urmă,nu am găsit topic de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Pe asta nu l-ai vazut?! Eh...acum sunt unite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Să trăiești,Nea IvaneProfit de ocazie,să întreb,dacă are cineva,machetă de VW Scirocco 1,dispus să scape de ea,sau Mercedes Cobra 12 ani....ai de plm.....trebuia să caut douăjde pagini în urmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 M-am înarmat Sunt cu telecomanda,face tot felu de giumbuslucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate