anonymous Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Salut si ma bucur ca ati intrat sa vedeti unde mergem, ca nici eu nu stiu exact :)) As baga o Poiana-Bran-Rucar sau un Vidraru ++ pana dam de zapada, alte idei nu am momentan dar sunt deschis la propuneri de 400-800km Ritm acccelerat unde este asfaltul cald. Voi avea pasagera. Scrieti aici ce idei de traseu mai aveti. Edit: este si Varna in cărți pt maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 4, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 4, 2022 E târziu la ora aia dacă vrei să revii pe lumină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) Se poate si un 10.00 daca se mai alatura careva . Daca nu, ii dau mai tare si scurtez drumul ala la 6h. Ramane Varna 99%. Pe v.ph posibil aglomeratie... Editat Noiembrie 4, 2022 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 5, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 5, 2022 Eu aș fi plecat cel târziu la 07.00 ca să am timp de lălăială relaxată. Nu uita să servești masa în port în Varna, au multe localuri unde se mănâncă foarte bine și ieftin. Dar presupun că știi asta. . Îmi pare rău că nu pot merge, îmi place mult drumul și zona aia. Drum bun! PS: nu ai scris cu ce motor mergi și un ritm de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2022 Happy - Varna. A fost liber drumul. 180 media in afara orasului dar se poate si mai incet daca e musai. Moto fireblade 954. Next time! . Cam la ora asta am revenit in Bucuresti. Concluzii: Puteam pleca lejer si la 7, nu aveam de ce sa astept sa se incalzeasca asfaltul pt aderenta, traseul asta nu a avut curbe, ci au fost niste linii drepte cu cateva indoituri ici-colo. La dus am luat-o pe la Calarasi, am asteptat 30min dupa bac, 30min la vama la bulgari, 30 min a intarziat pasagera, apoi liniile alea drepte pustii cu o singura banda pe sens pana la Varna. Pe la h15 ajuns in Varna, oprit la Happy in port, o plimbare pe coastă pe acolo si deja s-a lasat intunericul. La intors am ales ruta catre ruse, cateva zeci de km pe autostrada si apoi zona mai virajata dar fiind intuneric nu a fost ce trebuie din cauza farurilor de pe contrasens si a trebuit sa merg "incet". Noroc ca au fost frecvent cate 2 benzi pe sens. Era fain daca aveam mai mult timp de plimbat prin Varna, data viitoare stim ce si cum. Sper ca ati avut si voi o sambata placuta si fara incidente! ✌ (21.30) (ora de intoarcere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate