kaiten Postat Noiembrie 29, 2022 Share Postat Noiembrie 29, 2022 (editat) Un drum banal, legat de o buna parte de autostrada, vorba-ceea, degeaba avem autostrazi ca oricum nu mergem pe ele. Pe scurt, cea mai complicata cale intre cele doua orase. Nu degeaba navigatorul acelei zile are o vorba.. "Lasa ca stiu eu un drum" ...si cateva poze - pe drum nu am facut efectiv NICI o poza, 0, niciuna... O combinatie interesanta intre restaurant si sfinti, barci, teme de-astea legate de mare: Ori reglam cu scule profesionale ori nu mai reglam! Editat Noiembrie 29, 2022 de kaiten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Noiembrie 29, 2022 Share Postat Noiembrie 29, 2022 Ala din poza e Sf. Poseidon, protectorul motociclistilor pe mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 2, 2022 Autor Share Postat Decembrie 2, 2022 La 29.11.2022 la 18:40, Figment a spus: Ala din poza e Sf. Poseidon, protectorul motociclistilor pe mare. Ala din poza chiar e protectorul motociclistilor (Vlad) - ma refeream la pozele cu sfinti din spatele lui :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 11, 2022 Autor Share Postat Decembrie 11, 2022 Cateve poze sa mearga cu video-ul din ziua asta... Plecam de dimineata (vorba vine) sa luam la pas drumul... invatam niste chestii utile despre cum sa intorci motocicltea (elefant turn), incet incet transform @motorcyclingTO intr-un canal de cooking multumita bucatarului sef, dl Misu iar noaptea ne prinde la discoteca locala unde mi-am ruinat iremediabil visul din copilarie... si anume sa devin tobosar intr-o fromatie. "Se la vi" cum zice spaniolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 19, 2022 Autor Share Postat Decembrie 19, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 28, 2022 Autor Share Postat Decembrie 28, 2022 Ajungem la camping, impachetam tot si incarcam motocicletele. Trebuie sa ajungem la Periprava inainte de lasarea intunericului. Singura problema este "marea" de nisip pe care trebuie sa o traversam. Bine, nu este chiar o "mare" insa cu motocicletele noastre de 200+ kilograme o sa fie amuzant. La drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Ianuarie 10, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2023 ...si ultimul episod din seria aceasta - plecarea este mai amuzanta decat pare. Ne trezim la 5AM, mergem spre port si urcam cu motocicletele in vaporul de pasageri. Odata ajunsi la Chilia Veche trebuie sa le urcam una cate una pe scarile din port. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate