kuklinski Postat Ianuarie 12, 2023 Share Postat Ianuarie 12, 2023 Bună ziua, sunt nou în lumea motocicletelor, iar de curând am achiziționat o Yamaha FZ6 2005. Când am fost sa o vad indicatorul de combustibil era pe o liniuță și clipea continuu, eu crezând ca e pe rezervă și de aceea clipeste. Mai apoi i-am făcut plinul, indicatorul a crescut la maxim dar tot clipeste. Nu am apucat sa consum combustibil pentru ca vremea nu mi-a permis plimbări și nu știu dacă scade sau dintr-o data apare o liniuță. A mai întâlnit cineva aceasta problemă? !!Ceasul clipeste deoarece in video îl setam!! 20230111_150731.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklinski Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 3 minute, Kristian K a spus: Nu-ti merge filmuletul,doar ceva sonor. https://files.fm/u/xh9maux4x#/view/vskfek49t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 12, 2023 Share Postat Ianuarie 12, 2023 Văd că și ceasul clipește, e ceva în neregulă la bordul ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklinski Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, ENEOS a spus: Văd că și ceasul clipește, e ceva în neregulă la bordul ăla. !!Ceasul clipeste deoarece in video îl setam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Lupu Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Salut! Cum ai rezolvat problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklinski Postat Octombrie 22 Autor Share Postat Octombrie 22 Acum 10 ore, Florin Lupu a spus: Salut! Cum ai rezolvat problema? Salut, am schimbat plutitorul(complet). Am luat din dezmembrări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate