hora09 Postat Februarie 8, 2023 Share Postat Februarie 8, 2023 (editat) Vând Shoei GTAir2 Galben Folosita mult prea puțin, doar la ocazionale drumuri mai lungi pe sosea care au cam dispăru din peisajul meu. Asta fiind motivul vânzării, plus ca eu nu am fost niciodată cu adevărat incantat, am avut așteptări mai mari. 1600 Ron Mărimea XL Stare foarte bună din toate punctele de vedere. Pinlock pe viziera Vine cu sac și cutie O vând doar cu predare personala, adică și probata și văzută de cine este interesat. În Timișoara, Arad sau Reșița l. Doar între 13 și 17 Feb. Metoda de contact PM, apoi continuam pe tel. Merci, Editat Februarie 8, 2023 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Ce nu ti-a placut la casca, ce te-a deranjat? Hai, spor la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 9, 2023 Autor Share Postat Februarie 9, 2023 Pai in principiu preț vs ce oferă. Aerisirea decenta dar nu grozavă, ce este drept face treaba mai buna în a extrage căldură și umiditate fata de a baga aer mult. Viziera este execrabila cu tot cu prinderile de la 1800 toamna, valabil la cam toată gama shoei. 100% personal, nu îmi place "colaborările " între producători de căști și de intercomae, ca îți forțează mână ca să ai un com care se potrivește la preț dublu fata de cât face. Gama RPHA da clasă/fum/cum vrei sa ii zici la Shoei, sau dacă erau cu 500-1000lei mai ieftina ziceam ca sunt cele mai bune căști, punct Da motivul vânzării este ca nu o folosesc.. și e în stare boboc. Dacă era folosita și uzata eram la secțiunea de donații, lângă cealaltă portbagaj de căști ce am decis sa îl dau asa având "viata morală " consumată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 OK, mersi de info! spor la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate