sherifelu Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 lasata la ralantiu dupa ce s-a incalzit, turometrul are un mic joc in sensul ca nu merge in mersul ei constant, o mica variatie sesizabila si la ac si in zgomotul motorului de cateva sute rpm... de asemenea mi se pare ca miroase si a benzina.. in fine nu stiu ce sa zic... trebuie reglate carburatoarele? sau la cine sa ma duc sa se uite putin la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 pai de cand nu s-au schimbat consumabilele pe ea? mai trebuie si ea mangaiata un pic... Cel mai bine incepi prin a te uita la bujii. le dai pe toate jos si te uiti la culoarea lor sa fie maron uscat. Daca e albicioasa, iti dai carb jos, le cureti, le reglezi nivelul cum zice la manual, le montezi, reglezi aerul si le sincronizezi si aiscapat usor. Daca au culoarea neagra... e mai naspa. Oricum vei face carb, dar va trebui sa mergi si la un test de compresie la cilindrii. Verifici toate garniturile intre carb si motor sa nu-ti traga aer fals!!! Cati km are moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 SAL T POT AJUTA EU CU PROBLEMA TA VEZI SI ANUNTUL MEU :0723446040 MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ba da' ne leshi cu mecanica ta? esti varza ba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate