jhonyb13 Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Stimati colegi de moto caut o poza poate ma puteti ajuta sa gasesc sau sa mi trimiteti voi.A aparut intrunul din reviste o poza cu un copil mic baiat MIE DOR DE TATI........ acesta era mesajul si mai jos o oglinda retrovizoare a unei masini si in oglinda un motociclist.intre cele doua poze apare inca un text."Poate ca tatal lui este chiar......................." Am nevoie de aceeasta poza ca doresc sa fac copi si sa impartim pe la semafoare in orasul nostru sa pregatim soferii pentru anul acesta sa mai reducem din accidente va multumesc din suflet Attila din mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Saliuti...cred ca la poza asta te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonyb13 Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Saliuti...cred ca la poza asta te referi Te respect ca ai reusit si ai trimis poza da asta este si dorimla primavara sa impartim in intersectile mari din tg mures la automobilisti poate mai scapam denecaz pe cineva respect Attila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 am tras si eu la xerox vreo 50 si le-am datl asemafor al mine in cartier.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Cu placere Attila! Hmmm stateam si ma gandeam ,intr-o miercuri la arc cu shapca in mana sa strangem niste banutzi sa ii folosim pt. niste xerox-uri la acest pliant si sa le impartim....dar cam asta e problema cine sa le imparta... o idee mai nebuna, sa mergem cu pliante intr-un buzunar la geaca, sa le tinem undeva sa le folosim rpd si sa le mai dam chiar noi la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHOEI Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Cu placere Attila! Hmmm stateam si ma gandeam ,intr-o miercuri la arc cu shapca in mana sa strangem niste banutzi sa ii folosim pt. niste xerox-uri la acest pliant si sa le impartim....dar cam asta e problema cine sa le imparta... o idee mai nebuna, sa mergem cu pliante intr-un buzunar la geaca, sa le tinem undeva sa le folosim rpd si sa le mai dam chiar noi la semafor Cam asta ar fi ideea de baza !!! Nu ar trebui sa ii fie rusine nimanui sa imparta pliante la semafoare !!! O FACEM PENTRU NOI !!! PENTRU VIATA NOASTRA SI A PRIETENILOR NOSTRI !!! Parchezi moto pe trotuar in intersectie si pliantele le dai din casca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate