Sari la conținut

SHOEI

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SHOEI

  1. P.S.@Shoei tata,mai baiatule,bitte please to rog,da-mi un semn,un beep macar sa stiu ca esti ok,ca nu ti-ai facut inca `arakiri Nu mi-am facut, dar sa sti ca am fost la un pas !!! Data viitoare nu mai scapati de mine !!! Ma bucur pentru voi ! Felicitari !
  2. Sunteti siguri ??? A mai fost o confuzie pe un topic de la Accidente ................ Totusi, daca este adevarat, DUMNEZEU SA-L IERTE !
  3. CONDOLEANTE FAMILIEI ! DUMNEZEU SA-L IERTE ! AVETI MARE GRIJA FRATILOR, SI NU VA MAI GANDITI LA FUSTELE DE PE TROTUAR, CI LA CEI CARE VA IUBESC SI VA ASTEAPTA ACASA !!!
  4. SHOEI

    Dilema

    Nu pareai atat de impatimit !!! Oricum RESPECT pentru documentatie, si RESPECT pentru tine !!! Dar cunosti acest aspect !!! Si dupa cum vad, vrei sa formezi un nou grup (vechiul din pacate s-a cam destramat ), de motociclisti acolo la D-B !!! Bravo si multa bafta !!!
  5. Nu prea cred ca e cazul sa mergi linistit (oricum felicitari, ca am vazut ca ti-ai gasit pana la urma), cauciucurile cu profile diferite (sau firme diferite), se manifesta (logic) diferit !!! Problema apare in mod deosebit pe viraje !!! De preferinta se foloseste acelasi profil, iar in cazul SH, e de preferat sa aiba cam aceiasi uzura !!!
  6. SHOEI

    Caut

    Cam asta ar fi ideea de baza !!! Nu ar trebui sa ii fie rusine nimanui sa imparta pliante la semafoare !!! O FACEM PENTRU NOI !!! PENTRU VIATA NOASTRA SI A PRIETENILOR NOSTRI !!! Parchezi moto pe trotuar in intersectie si pliantele le dai din casca !!!
  7. Pentru CobraArt : ai fost ieri pe la sala sporturilor ? Sau ai dat cuiva motoreta ? Mi s-a parut ca nu erai tu ! mai e vreo Honda ca a ta prin Ploiesti ???
  8. Sper ca nu ai patit nimic !!! Ce e cu tine ? Tocmai tu pieton ? Care toata ziua esti ? Si nici nu ti-am mai vazut moto la bloc ! Apropo ! Eu stau peste strada de tine (mai precis peste Bvd). Asa ca poate om sta si noi o data de vorba !!! Pana atunci lamureste poporul ce e cu tine ?
  9. SHOEI

    14august-ora 20

    Dumnezeu sa-l ierte si sa ii fie mai bine acolo unde a plecat.........
  10. Ce faceti fratilor ??? Ziua inteleg ca va dati cu moto, dar seara ??? Astia suntem toti ??? Astazi mi-am montat cablul de ambreiaj si am auzit o gramada de moto ! Deci !!! Care mai sunteti ??? Astept........... !!!
  11. Foarte buna ideea !!! Pe tine unul te cunosc, pot spune, personal, (te-am vazut de multe ori prin oras si am impresia ca stai sau vii destul de des pe str. Colinei. Ce primavara sa mai asteptam fratioare !!! Mai e putin si vine vara, si din cate stiu nici tu nu ai trecut pe la topicul cu pregatirea pentru iernat !!! Toata ziua ! Tine-o tot asa !!! Ma repar si eu pe la ambreiaj si poate iesim pe la un suc !!!Calare desigur !!! la S.A.Bruxelles acum 3 ani A doua poza este cu prietena, tot acum 3 ani la salon. Ultima poza este langa R1 lui SILRAW. Cu CAGIVA mea nu am (spre rusinea mea) poze. Promit ca voim revolva problema. Si daca tot merge urarea : ASFALT USCAT !!!
  12. am scos cablul !!! super usor ! sa vad la montaj cum o fi . in primul rand : merci pentru sfaturi !!! tocmai asta este problema : zapada intarzie ; lumea se !!! si eu stau sa repar cablu' !!! si saptamana asta chiar a fost de plimbare ! si acum marea urare : asfalt uscat in continuare !!! ar mai fi o problema : oglinda pe dreapta - s-a rupt prinderea (doar urechea din fata), dar acum se misca toate comenzile (inclusiv levierul de frana), si vasul de lichid de frana care este prins pe bratul oglinzii !!! mai apelez o data la bunatatea voastra !
  13. mii de multumiri !!! pentru sfaturi si sugestii ! raman dator cu mult mai mult decat o BR !!! ma duc sa incerc sa-l scot poate si reusesc !!! oricum crede-ti ca e cazul sa ma uit si la celelalte (cabluri), sau nu cedeaza asa usor ???
  14. Camasa e intreaga !!! Intentia mea era sa pun unul original (ma gandesc ca este cel mai indicat)!!! daca spui ca merge si de la rusi, si ca tine, merita incercat !!! si mai am o intrebare : se schimba greu sau iti trebuie facultate ??? multumesc mult !!!
  15. Am o mare rugaminte la voi !!! Va rog sa ma ajutati sa gasesc cablu de ambreiaj pentru CAGIVA mea ! S-a rupt de sus de la levier !!! Poate s-ar mai putea face ceva cu vechiul cablu, dar sincer, prefer unul nou. Si pentru a-i da motiv de ras lui Razvan (aka SILROW), dupa ce am dus-o de cornite 5,5 km si am bagat-o in curte, am scapat-o pe partea dreapta si i-am rupt si oglinda !!! Sper sa fie doar atat, ca am dus-o in garaj si am lasat-o sa se odihneasca (eu nici acum nu mi-am revenit), au fost prea multe pentru o zi !!! Pentru oglinda (care este rupta din prinderea de pe ghidon), daca este nevoie voi reveni cu poze !!! pe aceasta cale vreau sa multumesc posesorului de OPEL FRONTERA care a intors masina peste linie dubla continua si peste sinele de tramvai pentru a ma intreba daca am nevoie de ajutor , (mai aveam 50 m pana acasa). Va rog sa ma ajutati caci se pare ca sezonul a intrat in prelungiri. Multumiri anticipate si asfalt uscat in continuare !!!
  16. PENTRU DORITORI : DACIE 1310 ALBA NR:B-20-WZL TREBUIE AVUT GRIJA SA PLATEASCA !!!!!!!!! ASEARA TIPA CA :" IES EU DIN PUSCARIE SI VA OMOR PE TOTI, MOTOCICLISTI NENOROCITI.....!!!" E HOTARAREA CELUI IMPLICAT CE FACE MAI DEPARTE............... DAR POATE CINEVA SA GARANTEZE CA NU VA FI TOT EL URMATORUL..................... NU CRED . BAFTA MULTA LA REPARATII !!!
×
×
  • Creează nouă...