Stepageo Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 (editat) Bună ziua! Am o Yamaha FJR din 2011 si are momente cand vin din turații și nu isi ține ralantiul (se opreste motorul). Am dus-o la 2 mecanici și s-a făcut și jocul termic. Bani mi-au luat amândoi dar problema a rămas. Ajutati-ma si dati-mi un sfat, de ce are momentele astea și care ar fi cauza. Editat Februarie 25, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Posibil TPS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 De cand ai motorul si cand a aparut problema? Evacuarea e originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 26, 2023 Share Postat Februarie 26, 2023 Verifica senzorul TPS asa cum a spus colegul mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 2, 2023 Share Postat Martie 2, 2023 TPS-ul cel mai sigur. Asta problema am avut si eu. Pret piesa 420 lei, reglajele le faci singur, este tutorial pe Youtube. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate