Admin l.u.v Postat Aprilie 3, 2023 Admin Share Postat Aprilie 3, 2023 Vând costum moto adv touring Alpinestars Yaguara Drystar. Geaca este compatibilă cu sistemul de airbag Tech Air de la Alpinestars care poate fi achiziționat separat. https://www.alpinestars.com/products/yaguara-drystar-jacket?variant=31614750588986 Geaca vine cu protecții instalate la coate și umeri. Pantalonii vin cu protecții de șold și genunchi. Costumul nu are mesadă, așa vine din fabrică, se pretează pentru primăvară, vară, toamnă. L-am purtat la câteva drumuri, dar l-am luat puțin mai mare și am și slăbit, îmi este larg. Se potrivește unor bărbați între 183 - 190 cm și 95-110 kg. Costumul se poate vedea în București. Este într-o condiție excelentă, ca nou. Prețul de achiziție în 2021 a fost de 460 euro. Se vinde cu 1300 ron. 0722 625 710 - Luigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate