Mirceacra Postat Aprilie 12, 2023 Share Postat Aprilie 12, 2023 Salutare, exista in Iasi sau in apropiere un posesor de Benelli imperiale 400? Ma bate gandul sa imi iau una insa as vrea sa vad cum stau pe ea, monentan am un Kawa er6n dar e cam inalt pentru mine. Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Salutare! Eu am vazut de aproape Benelli Imperiale si pare o motocicleta 100% chinezeasca, destul de grosier lucrata si nu mi-a dat impresia unui lucru bine facut. Ma batea si pe mine gandul de un monocilindru classic si am tot studiat piata. Mult mai serios mi s-a parut de departe Royal Enfield 350 Classic. Daca vrei ceva mai mult - adica bicilindre poti sa te uiti la Kawasaki W800 si Motoguzzi V7 Special - acestea sunt foarte frumos facute, Kawasaki fiind chiar impresionant de frumos facut si cu mult metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate