BloodDisorder Postat Mai 24, 2023 Share Postat Mai 24, 2023 (editat) Buna , Doresc sa achizitionez o motocicleta Yamaha FZ6 Fazer de preferat versiunea S2, dar accept si versiunea S1. Bugetul meu este de 3000 - 3500 euro sau mai mult in functie de ce accesorii suplimentare mai are. Detin si un Suzuki GS 500 E 2006 pentru vanzare sau schimb pentru cine este interesat. Va multumesc frumos! Editat Mai 24, 2023 de BloodDisorder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 24, 2023 Share Postat Mai 24, 2023 Locatie, modalitate de contact...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BloodDisorder Postat Mai 24, 2023 Autor Share Postat Mai 24, 2023 Scuze am uitat sa mentionez. Eu locuiesc in Brasov/Medias. Pot sa ma deplasez oriunde pentru a vedea motocicleta deci nu conteza locatia. Ca si metoda de contact se poate lasa un comentariu sau un mesaj pe whatsapp 0753514478 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate