Adrian_BBO Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Salutare, Sunt nefericitul posesor a unui Ninja care are nevoie de putina atentie. Spun nefericit pt ca momentan nu ma pot bucura de ea atunci când pot. Anul trecut am avut un eveniment (low side) care mi-a stricat cateva carene. Pt ca la acel moment nu puteam sa ma ocup de ea, fiind plecat cu munca iar pt piese am așteptat destul de mult, a stat doua luni asa cum am adunat-o de pe jos. In afara de plastice nimic grav, totul fiind inlocuit. Problema e ca a stat in magazia unui prieten care a trebuit sa evacueze spatiul, iar moto meu a fost asamblat pe repede inainte doar cat sa o pot transporta in garajul in care sta si acum. Pt cei cu cunoștințe, unde o pot duce la cineva care sa aiba rabdare sa o dezbrace toata si sa puna toate cablurile, firele si plasticele la loc asa cum ar trebui sa fie? Ea acum este asamblata complet, doar ca nu e chiar...cum trebuie. Nu ma grabesc deci chiar daca o duc acum si o iau peste o luna nu ar fi o problema. Cel mai mult ma interesează sa fie treaba facuta cu profesionalism. Eu sunt din București. Mulțumesc in avans celor cu sfaturi utile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Daca poti sa o aduci in Branesti, Ilfov, am eu grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate