Sari la conținut

banditbiker82

Membru
  • Număr conținut

    415
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de banditbiker82

  1. 0732-322-6686 Alex il cheama pe baiat. Construieste de la zero crash baruri pt. motocicletele de scoala. Ia legatura cu el, te duci cu moto pana la el la garaj in Voluntari si vezi ce puteti face. Succes!
  2. Si el e Titi, un sexos ghem de blana ...
  3. Salut Ioane ! Mai acum ceva zile ne inrebai de ulei,filtre etc... Ai facut schimbul de ulei? Cat ulei si de care ai pus, cred ca asta este inrebarea ... Vezi ca la motociclete, uleiul de motor unge si cutia.
  4. Dumnezeu sa te ierte nea Ivane... Drum lin spre lumina prieten drag!
  5. Io bag de seama ca tu esti cam timid. Ai numarul de telefon, pune mana si suna-l pe proprietar. Succes!
  6. In august cred ca am depus cererea... Deci am de asteptat.
  7. Hai la multi ani dragilor! Sper sa avem un an mai bun pentru ca anul trecut pentru mine a fost cam de kko... Am avut accident cu o domnisoara care nu mi-a acordat prioritate la virajul la stanga, si colac peste pupaza avea si asigurare la Euroins. Am iesit destul de sifonat din accident, 2 luni de medical si inca ma recuperez... Sper ca anul acesta sa primesc ceva bani de la Fondul de garantare al statului. Numai bine si drumuri bune!
  8. Cu un zambet pe buze va spun bravo! Mi-ati facut ziua mai frumoasa cu postarea asta!
  9. Bormasina si filetanta cumparate de userul Pepsi, sa le stapanesti sanatos mane. Ramane de dat doar masina de slefuit Bosch. Hai cu vanzarea!
  10. Am urmatoarele scule care imi cam ocupa spatiu degeaba si aduna praf: -Masina de slefuti BOSCH -Bormasina cu cablu Black&Decker , mandrina metalica , potentiometru la buton -Filetanta Black&Decker mica+acumulator si incarcator Pret, 120 lei bucata, oricare dintre ele. Metoda de contact PM sau la tel 072-072-19-69 , Andrei. Pot fi vazute si probate in Branesti, Ilfov.
  11. Donez parbriz original Honda VFR 800 , a fost dat jos de pe o motocicleta din 2005. Are o ureche rupta dar se poate monta fara probleme. Metoda de contact aici sau mesaj privat. Atasez si o poza cu fata motocicletei, sa va faceti o idee.
  12. Cine nu stie personajul nu are ce cauta pe forum... Hint : V.R. poreclit si Doctorul...
  13. Salutare!

    Am avut si eu un accident anul acesta cu o asigurata de la Euroins.

    Dosarul de dauna la moto s-a finalizat luna trecuta si cel de vatamare luna asta.

    Sa inteleg ca am de asteptat 2 ani de zile sa primesc banii?

    Mi-am angajat si o avocata care sa se ocupe de caz...

    La tine de cand a durat 2 ani de zile, din momentul accidentului sau din momentul finalizarii dosarului?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

    1. ianachim

      ianachim

      salutare

      deschiderea dosarului corespunde cu data accidentului la mine

      2 ani de la accident

      motorul l am reparat repede pe banii mei dar dosarul s a blocat pentru ca au intrat în faliment nemernicii

       

       

    2. banditbiker82

      banditbiker82

      Am inteles, sper sa nu stau chiar 2 ani pentru despagubire. Si eu mi-am reparat la fel motocicleta si acum astept banii...

      Mai naspa e ca m-am accidentat la piciorul stang si acum trebuie sa astept sa ma recuperez.

      Multumesc din nou, numai bine!

    3. ianachim

      ianachim

      Sanatate si bafta

  14. Corect, eu locuiesc in Branesti si vreau sa ii atentionez pe cei care tranziteaza zona sa evite depasirile pe portiunea de drum de la fabrica de bere Tuborg si pana ajungi sa intri in padure. Este plin de firme, fabricute si depozite si e forfota mare de masini pe acea portiune de drum. Este risc foarte mare de accident pe acolo.
  15. In principiu da. Nu am nevoie de el in viitorul apropiat. Iti las nr. de telefon in pm.
  16. Am eu asa ceva. Pentru cat timp iti trebuie? Si ar trebui sa masori interiorul de la axul jugului inferior sa vad daca am boltul care iti trebuie. Altfel trebuie sa fac unul pe strung. Eu pentru motocicleta mea a trebuit sa imi fac. Cele cu care venise standerul nu se potriveau...
  17. Suzuki Gsxr 600 2001 din 2007-2008 Suzuki Bandit 600 1996 din 2010-2014-am iubit mult motocicleta asta... Honda Shadow 600 din 2014-2015 Suzuki Gsxr 600 din 2015-2019- prima dragoste nu se uita niciodata Honda CB450S 1985 in paralel cu cea de mai sus Kawasaki Z1000 2003 -2020 si inca ma mai bucur de ea...
  18. Daca poti sa o aduci in Branesti, Ilfov, am eu grija de ea.
  19. Saluta si tu un mecanic... Daca te apuci sa montezi tu cutia de viteze a motocicletei s-ar putea sa faci mai mult rau. Succes!
  20. De obicei trebuie schimbate si conductele de frana la montarea inaltatoarelor de ghidon. De cele mai multe ori nu sunt suficient de lungi, producatorii le fac fixe pentru ghidonul de fabrica. Sa ai mare grija si cu cablurile de ambreiaj si de acceleratie. Dupa ce montezi inaltatoarele , cu mototcicleta pornita virezi stanga-dreapta si vezi sa nu se accelereze motocicleta. Succes! Cel mai bine mergi la un service pentru acest upgrade...
  21. Suruburile erau din Chinezium, a mai incercat cineva sa le desfaca si s-au rupt... Am patiti si eu cu o gramada.
×
×
  • Creează nouă...