Cezar_cez Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Salutari, lucrez in zona Lujerului-Carefour Orhidea, exista in poligon in partea asta a orasului? Sector 6/1 sau partea stanga a bucuresitului, chiajna etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Tot ce pot sa ti spun este sa cauti o scoala "adevarata". Am incercat sa ajut si eu un amic ce dorea sa se apuce si pe criteriile de distanta a dat numai peste cei care primesc doar "invatati". In final (i-au dat banii inapoi de 2 ori, 2 scoli diferite) a ales una la care bugetul s-a dublat insa chiar se face scoala si oamenii is super! (profesionisti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar_cez Postat Iunie 16, 2023 Autor Share Postat Iunie 16, 2023 Problema e ca imi este peste mana si nu am cand efectiv sa ma deplasez o ora dus o ora intors....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 16, 2023 Share Postat Iunie 16, 2023 Acum 5 ore, foxbat a spus: Tot ce pot sa ti spun este sa cauti o scoala "adevarata". Am incercat sa ajut si eu un amic ce dorea sa se apuce si pe criteriile de distanta a dat numai peste cei care primesc doar "invatati". In final (i-au dat banii inapoi de 2 ori, 2 scoli diferite) a ales una la care bugetul s-a dublat insa chiar se face scoala si oamenii is super! (profesionisti) Pai spune-i omului si care-i aia! Acum 3 ore, Cezar_cez a spus: Problema e ca imi este peste mana si nu am cand efectiv sa ma deplasez o ora dus o ora intors....... Si cu mobra cand o sa te dai, daca n-ai timp nici de scoala?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar_cez Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 Pai asta e ideea de moto, sa-mi scutesc din timpul de deplasari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Asta e corect, doar ca pentru asta trebuie sa faci niste efort. Cu metroul merge treaba destul de rapid cam oriunde in oras. Pentru scoala, ma refer. Sau cu bicicleta. De locuit, unde locuiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar_cez Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 Unde imi recomanzi sa merg mai exact? Calculez eu apoi deplasarea acolo si etc. Locuiesc in zona Lujerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Pai nu pot sa-ti recomand altceva decat scoala AMI, in poligonul de pe Electronicii, in spate la Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate