Barzone Postat Iulie 2, 2023 Share Postat Iulie 2, 2023 (editat) Din aprilie acest an, am achizitionat un VFR 800F Interceptor. Singurul lucru care nu mi a placut la el a fost zgomotul de V4. In 10 de motociclism am avut numai liniare, de la 600 la 1000, am avut numai masini pe benzina, tot din cauza zgomotului produs de motorul diesel. Dupa un drum de 400 km m am decis sa il vand, da, doar din cauza zgomotului( un zgomot de V4 foarte fain, doar ca nu ma acomodam eu cu el) DAR.....am facut o plimbare de weekend de 1500km( Lepsa, Transfagarasan) si l am retras de la vanzare. M am hotarat sa il tin, e prea placut ca si motor ca sa l dau. Asa ca, daca mai sunt posesori ai acestui model, zic sa schimbam impresii, pareri, sfaturi si ajutor reciproc. Revin cu pareri pro/contra, peste cateva zile. Călăriți prudent ! Editat Iulie 2, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Iulie 2, 2023 Share Postat Iulie 2, 2023 Daca e sa ma intrebi, as spune ca 4L e banal si plictisitor. Pe cand un v4 e ceva mai deosebit, rar, alt caracter si parerea mea sunet mult mai fain. Ce evacuare ai pe vfr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Iulie 2, 2023 Autor Share Postat Iulie 2, 2023 Da, e diferit sunteul. Eu zic ca am avut doar ascuțitori, asa se aude un liniar. Momentan o am pe cea stock pe motor,acum ma decid ce sa i pun. Am vazut ceva de la SC Project, e mica, se vede toata janta in splendoarea ei si se aude si fain tare. Ai vreo parere? Am vazut pe net cu toba akrapovici si sincer nu mi place cum arata, prea imensa, dar nu stiu cum se aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Pe vfr e greu sa nimeresti o evacuare buna, nu suna toate ok. Din cate am avut si testat, Micron mi s-a parut cea mai ok. Iti poti face o mica idee daca te uiti pe youtube, cu toate ca sunetul inregistrat e cum e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Iulie 26, 2023 Autor Share Postat Iulie 26, 2023 Inca nu m am decis la o evacuare. Intre timp am montat inaltatoare de ghidon, s a schimbat pozitia la drum. Pentru cei interesati, le am luat de pe un site din Germania, la mai putin de jumatate de pret decat de pe site-urile de la noi, au venit relativ repede(5 zile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Salut Poti sa ne spui site-ul,terog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Iulie 26, 2023 Autor Share Postat Iulie 26, 2023 Acum 14 minute, piticusmecher a spus: Salut Poti sa ne spui site-ul,terog ? Inca nu m am decis la o evacuare. Intre timp am montat inaltatoare de ghidon, s a schimbat pozitia la drum. Pentru cei interesati, le am luat de pe un site din Germania, la mai putin de jumatate de pret decat de pe site-urile de la noi, au venit relativ repede(5 zile). MOTEA.com Au reduceri, trebuie sa asteptati 35% reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Noiembrie 8, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2023 Cred ca ultima plimbare din acest sezon prelungit. Intra la iernat si putina mentenanta: ma gandeam sa i schimb ulei furca, lichidul de frana si antigelul. Ceva pareri de marci, calitate, pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate