Sari la conținut

Barzone

Membru
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Mangalia
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    VFR 800F
  • Numar Moto
    CT77VFR
  • Club
    in da club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HORNET CBR F4i, Fazer, Fz8, Fz6, Katana,
  • Interests
    Sport

Vizitatori Recenți Profil

1.069 citiri profil

Barzone's Achievements

  1. Cred ca ultima plimbare din acest sezon prelungit. Intra la iernat si putina mentenanta: ma gandeam sa i schimb ulei furca, lichidul de frana si antigelul. Ceva pareri de marci, calitate, pret ?
  2. Inca nu m am decis la o evacuare. Intre timp am montat inaltatoare de ghidon, s a schimbat pozitia la drum. Pentru cei interesati, le am luat de pe un site din Germania, la mai putin de jumatate de pret decat de pe site-urile de la noi, au venit relativ repede(5 zile). MOTEA.com Au reduceri, trebuie sa asteptati 35% reducere.
  3. Inca nu m am decis la o evacuare. Intre timp am montat inaltatoare de ghidon, s a schimbat pozitia la drum. Pentru cei interesati, le am luat de pe un site din Germania, la mai putin de jumatate de pret decat de pe site-urile de la noi, au venit relativ repede(5 zile).
  4. Da, e diferit sunteul. Eu zic ca am avut doar ascuțitori, asa se aude un liniar. Momentan o am pe cea stock pe motor,acum ma decid ce sa i pun. Am vazut ceva de la SC Project, e mica, se vede toata janta in splendoarea ei si se aude si fain tare. Ai vreo parere? Am vazut pe net cu toba akrapovici si sincer nu mi place cum arata, prea imensa, dar nu stiu cum se aude.
  5. Din aprilie acest an, am achizitionat un VFR 800F Interceptor. Singurul lucru care nu mi a placut la el a fost zgomotul de V4. In 10 de motociclism am avut numai liniare, de la 600 la 1000, am avut numai masini pe benzina, tot din cauza zgomotului produs de motorul diesel. Dupa un drum de 400 km m am decis sa il vand, da, doar din cauza zgomotului( un zgomot de V4 foarte fain, doar ca nu ma acomodam eu cu el) DAR.....am facut o plimbare de weekend de 1500km( Lepsa, Transfagarasan) si l am retras de la vanzare. M am hotarat sa il tin, e prea placut ca si motor ca sa l dau. Asa ca, daca mai sunt posesori ai acestui model, zic sa schimbam impresii, pareri, sfaturi si ajutor reciproc. Revin cu pareri pro/contra, peste cateva zile. Călăriți prudent !
  6. S a vandut motorul. Daca trebuie inchis topicul, se poate inchide. Voi deschide alt topic cu noul motor. P.S. Sunt foarte multumit de acest model, daca cineva are dubii asupra modelului il sfatuiesc sa il incerce la drum lung....
  7. Tot Z1000SX dar modelul 2021. Am o oferta imbatabila in octombrie pt noul model, daca il vand bine, daca nu, raman in continuare cu el. Chiar sunt fff multumit de model, de asta si upgrade.
  8. M a slujit cu mandrie 10000km. A venit timpul sa ne despartim.... https://motociclism.ro/topic/763461-se-vinde-z1000sx-an-2017-10000km/
  9. Nu am intampinat problema asta a oglinzilor, sau poate nu am dat importanta. Oricum un + pt ca sunt pliabile. Cam la toate motoarele fierbea apa in aglomeratie.....
  10. Sincer, nu stiu, l q adus un prieten din Italia, cica ar fi dedicat Kawasaki.
  11. I am pus si proptele.... Scumpeee, cat o zi de vara.
  12. A inflorit rapița... Deja 2500 km, si a dat drumul motorul, e mult mai fâșneata. Raman la parerea mea, nu are prea mari veleitati de tourer, dar nici de vitezana, un fel de catâr. Atuul ei ca e placuta la condus...
  13. Suspensia fata e fenomenala, furca up sidedown isi face treaba excelent. Spatele e ok (doar ok) cand sunt singur, cu pasager insa, e cam moale. Din ce mi a spus mecanicul, amortizorul nu are reglaj( doar arcul, dar asta nu ajuta) Parerea mea e ca suspensia spate e calculata ca pt un touring dar o revenire mai rapida a amotizorului ar fi fost minunata.
  14. Da nu prea fac eu poze, mai mult ma plimb. Da nu prea fac eu poze, mai mult ma plimb. Dupa o plimbare de 500 km intr o zi am constatat ca saua e scoarta de copac, ma doare fundul . Asta la minusuri Ca si plus: chiar si cu pasager, in a 6-a la 135km/h tot are putere pentru o depasire rapida( FZ6 S2 nu putea asta, trebuia sa-i dau treapta inferioara) Pana acum sunt f multumit de ea (desi sunt fan Honda)
  15. Multumesc Daca ajungi la mare, cu mare drag.
×
×
  • Creează nouă...