Cristian41 Postat Iulie 15, 2023 Share Postat Iulie 15, 2023 Va salut! Ma intereseaza un BMW k1200 r Și as dori sa stiu bune si rele despre acest model Din experienta voastra .va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2023 Share Postat Iulie 15, 2023 Acum 2 ore, Cristian41 a spus: Va salut! Ma intereseaza un BMW k1200 r Și as dori sa stiu bune si rele despre acest model Din experienta voastra .va multumesc adica l ai gasit deja? am un k1200r cu 18000 km la vanzare unic proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian41 Postat Iulie 15, 2023 Autor Share Postat Iulie 15, 2023 Am vazut unul de pe olx, da mi și link ul către al tău . Tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 e misto motoreta , eu am varianta S , dar fiind bmw vine cu servisari necesare fie la reprezentanta sau la alte serviceuri oficiale bmw . Acum nu stiu despre ce an de fabricatie vorbim , dar mai vine cu ceva hibe si "atentii speciale" cum ar fi pompa de abs si alte nimicuri . Ca si ciclistica si tinuta de drum eu as recomanda seria K de la bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate